Aquest pròxim 10 d’octubre farem realitat la ja sisena edició de TEDxTarragona sota el tema Qüestió de temps.

Pensaves que no es faria? No ens estranyaria que ho pensessis, nosaltres també vam pensar en no fer-ho. 

Que si les distàncies, que si les mascaretes, que si això que si allò? 

Però després ens vam fer una pregunta: hi ha millor moment que aquest per seguir fent-nos preguntes? 

Així que després de l’obligat canvi de dates arran del confinament l’equip de TEDxTarragona està concentrat en preparar una edició que serà molt i molt especial en diferents sentits.

Però anem per parts.

Primer, el primer: les idees.

QÜESTIÓ DE TEMPS

El canvi és inexorable, permanent i per tant ens acompanya tota la vida. Hi ha idees, tecnologies o tendències que saps que només és qüestió de temps que arribin a la teva vida, que t’afectin d’una forma o una altra.
Fins i tot quan mirem enrere ens adonem com érem de diferents fa un temps i com d’inevitable és que determinades coses passin. D’això i de com en el futur serem diferents en tants i tants temes volem reflexionar. d

Quin és el paper que tindrà la immigració? Què passarà amb el nostre planeta? Fins quan les dones han de suportar la violència de gènere? Quan hem començat a veure el món com ho fem avui? Ens podrem seguir alimentant com ho fem avui?

Aquestes són algunes de les preguntes per les que els nostres oradors buscaran resposta al TEDxTarragona 2020. Tots estan ja assajant les seves xerrades i ajustant detalls per tal de donar la màxima difusió a les seves idees.

QUI VINDRÀ?

Paciència, en breu podrem ensenyar-vos tot el que tenim preparat. Ara per ara us demanem que ens feu confiança. Sí us podem confirmar que, com sempre, TEDxTarragona estarà format per xerrades al més pur estil TED, actuacions musicals i activitats prèvies.

Estigueu atents a les novetats perquè aquest any en són força.

ENTRADES

Aquí sí que heu d’estar alerta. Les posarem a la venda el dia 19 a partir de les 19.00 hores i ja us avisem ara: l’aforament serà més baix que altres anys per motius evidents.
De manera que us suggerim que si no us voleu perdre res de tot el contingut extraordinari que estem preparant estigueu ben atents, aquest any les entrades volaran.

LA CULTURA ÉS SEGURA

Hem preparat un protocol de seguretat que farà compatible les obligades precaucions sanitàries amb el que és el principal motiu que ens mou: difondre idees per Tarragona i des de Tarragona. Com és obligat hi haurà distància física entre tots nosaltres però volem garantir que la connexió de l’audiència amb les idees sigui més forta que mai.
No cal dir que els espais habilitats disposaran de totes les mesures i precaució necessàries, no pot ser d’una altra manera.

Hi haurà mascaretes?


Hi haurà distància?


Hi haurà gel?


Obvi. Tant obvi com que ens retrobarem i de nou connectarem Tarragona amb la comunitat TEDx.

Atents doncs, en els pròxims dies explicarem totes les novetats a la pàgina web i a les xarxes socials, seguirem informant!