El pròxim dissabte 21 de març a les 12:00 presentarem el projecte de TEDxTarragona per aquest any i ens agradaria compartir-ho amb tots vosaltres!
De nou volem preparar una trobada molt i molt especial i divertida!! Ho farem al Teatret del Serrallo amb la participació de bona part de l’equip de TEDxTarragona i algunes sorpreses.

T’ho voldràs perdre? 😉

Perquè una Première?

Creiem que un projecte com aquest s’alimenta de la connexió amb la seva comunitat pel que sereu els primers amb qui ho volem compartir!!
Tota la gent que forma part de TEDxTarragona estarà convocada a participar: oradors, sponsors, partners, organitzadors, voluntaris, traductors, premsa, entitats i audiència.

TEDxTarragona és un projecte sense ànim de lucre que vol difondre idees que valen la pena per Tarragona i des de Tarragona. T’explicarem tot el que hem fet aquests darrers mesos i sobretot què passarà aquest maig… i no serà poc!! Tenim ja el contingut d’aquesta edició preparat i ens morim de ganes d’explicar-t’ho!!

Com anirà?

Intentem ser estrictes amb els horaris, sabem l’esforç que sovint suposa assistir a un esdeveniment, així que anirem per feina. Començarem doncs a les 12:00 h i a les 13.45 h ja haurem acabat.

Com aconseguir la teva entrada?

Tenim algunes places disponibles, així que si vols assistir-hi registra’t ara mateix i no et quedis sense entrada! Assistir a la Première és gratis, però l’aforament és limitat i per accedir-hi necessitaràs entrada.


Ens veiem a la Première del TEDxTarragona 2020!