Avui és Sant Jordi. Per alguns és el dia en què celebrem l’amor, per altres el dia del llibre i per tots acostuma a ser un dia de caire festiu ple d’olor de rosa i de llibres en paper al carrer.

Aquest any la Rambla de Tarragona no estarà plena de paradetes de llibres i roses ni podrem veure els nostres autors preferits signant llibres al carrer. I no us podem oferir els llibres del TEDxTarragona a la parada de la Llibreria Adserà, com és habitual (gràcies!).

Enguany el cavaller està lluitant contra un virus i no contra el Drac. Imagineu quantes roses brotaran després de derrotar-lo?

L’essència de TEDxTarragona és compartir idees que val la pena difondre. Amb la responsabilitat que sentim de fer-ho, la idea que volem compartir avui és la següent:  avui és Sant Jordi i el celebrarem a casa.

Ja fa un temps que ens hem acostumat a comprar en línia i avui hi ha moltes possibilitats de seguir regalant llibres als nostres éssers estimats…
Nosaltres, des de TEDxTarragona volem contribuir a que tothom pugui rebre la seva felicitació en forma de rosa i de llibre.

Per això hem dissenyat una rosa que et pots descarregar i enviar a qui vulguis fer aquesta Diada una mica més bonica.
I també un llibre! I com no podia ser d’una altra manera, es tracta del llibre oficial de l’edició 2019 del TEDxTarragona, Batecs en format pdf.

Rosa Sant Jordi: La pots descarregar en bona resolució a través d’aquest enllaç:
https://www.dropbox.com/s/b3onv1yg2niab2f/TEDxTgn_St.Jordi_2020.jpg?dl=0

Esperem que aquesta Diada estigui plena de roses del TEDxTarragona!

Volem aprofitar per recordar-vos que seguim treballant en l’edició del 2020 prevista pel 10 d’octubre i en les idees que val la pena difondre. Busqueu-nos a les xarxes socials, seguiu-nos i estigueu atents, perquè hi seguim treballant!

Passeu una molt feliç Diada. Diferent però molt feliç.

Fins aviat!