fbpx

Amb molta tristesa hem pres la decisió extremadament difícil d’ajornar l’esdeveniment TEDxTarragona d’enguany. TEDxTarragona canviarà de dates aquest 2020 i passarà a celebrar-se el 10 d’octubre amb els mateixos continguts i format que ja teníem previstos.

TEDxTarragona és una jornada única d’interacció, idees i converses estimulants amb una comunitat molt àmplia i diversa però ara mateix les reunions de gran quantitat de persones comporten molts riscos. Els nombre creixent de casos de coronavirus (COVID-19) així com les diferents mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries ens han fet adonar de les extremes dificultats de seguir endavant amb el calendari previst.

Aquesta ha estat la decisió més difícil que hem hagut de prendre en els sis anys de TEDxTarragona, però la nostra principal preocupació ara mateix és la salut i el benestar de la nostra comunitat.

Tots els oradors i l’equip de voluntaris hem estat treballant de valent per crear una gran experiència per aquesta edició, i estem segurs que així serà. Perquè això no és una cancel·lació, només un ajornament. 

Aquesta ja pandèmia ens recorda que vivim en un món interconnectat en el que ens necessitem els uns als altres. Volem aprofitar per tindre un record pels milers de persones afectades arreu del planeta. 

Tornarem a estar en contacte amb tots vosaltres tant bon punt us puguem donar més informació. Fins aleshores, tot l’equip de TEDxTarragona us agraïm el suport i escalf que ens doneu permanentment.

Fins aviat!