Fa unes setmanes us vam anunciar el programa oficial per aquesta quarta edició del TEDxTarragona. En aquest programa hi havia una secció molt especial anomenada Micròfon Obert pensada per a donar veu a l’audiència.

Aquesta part de la jornada pretenia donar l’oportunitat a tres persones en un format de tres minuts perquè ens fessin descobrir idees de forma més local i concentrada dalt l’escenari. Habitualment les xerrades TEDx són seleccionades amb cura uns mesos abans de l’esdeveniment per donar temps a la seva preparació. Així doncs ens és difícil atendre les espontànies peticions que rebem de forma constant per exposar idees al TEDxTarragona.

Malgrat això hem decidit no tirar endavant la secció “Micro Obert” en aquesta edició, ja què les propostes rebudes considerem que no s’ajusten a l’esperit que estem buscant. Volem agrair públicament l’esforç de les persones que havien presentat els seus vídeos i els emplacem a seguir difonent les seves idees.

Passat el 18 de maig tot l’equip organitzador analitzarem la millor forma de seguir amb aquesta iniciativa en el futur. Creiem interessant trobar espais espontanis on l’audiència tingui un paper més actiu i fresc sempre dins l’esperit TEDx.