fbpx

Ara ja fa un temps que vaig escoltar aquesta conferència de Nigel Marsh sobre la importància de dur una vida equilibrada, i des de llavors forma part de la meva biblioteca de vídeos de referència, que de tant en tant torno a veure.

Aquesta conferència de Nigel Marsh em transporta al moment de la meva vida quan vaig decidir donar un tomb a la meva existència, per sortir d’una espiral que només em portava a viure per la feina, alhora que la desenvolupava amb una baixa qualitat. Es tractava de treballar per treballar, oblidant la resta que m’envoltava, sumat a la pressió i l’estrès d’una feina d’alta responsabilitat.

Va ser llavors quan vaig aturar-me a pensar, a plantejar-me les coses, a reflexionar, per decidir que aquella no era la vida que volia portar, que necessitava compatibilitzar la meva vida laboral i familiar, que la vida era molt més que la feina, i que només depenia de mi mateix agafar el control i la responsabilitat sobre el que volia fer amb la meva vida.

Com en Nigel, jo també vaig adonar-me que la vida és la suma de petites coses, petits moments, petits plaers, que no cal un canvi radical de la nit al dia, que podem canviar a base d’assolir nous hàbits, d’aprendre nous processos, de petits canvis que són poderosos. I d’aquest aprenentatge, un cop vaig veure aquest vídeo del Nigel Marsh i com ell mateix diu:”això és una idea que paga la pena difondre”, va sorgir la idea d’explicar com a través dels petits canvis podem aconseguir grans èxits, noves vides més plenes i equilibrades, i vaig decidir-me a emprendre un nou projecte professional on tracto d’assessorar sobre com l’endomàrqueting pot ajudar-nos a assolir una vida més productiva, més eficaç i eficient, i per tant, una vida més equilibrada.

En definitiva, el vídeo de Nigel Marsh va reafirmar les meves conviccions i va animar-me a difondre els meus coneixements i la meva experiència amb l’objectiu d’ajudar a qui es trobi en la mateixa situació, i es per això, que aquest vídeo forma part de la meva col·leció de capçalera, i us animo a veure’l i compartir-lo. I recordeu, només depèn de tu mateix prendre el control i la responsabilitat sobre la teva vida!

Patxi Castillo – Organització TEDxPlaçadelFòrum

@valorkaizen