Com ja sabeu els TEDx són esdeveniments independents organitzats sota llicència TED. El TEDxPlaçadelFòrum en la seva primera edició està limitat doncs a només 100 places.  Així que si tens interès en assistir-hi el que explicarem a continuació t’interessa.

Un TEDx a Tarragona?? Com puc fer per anar-hi??

  • Per accedir a l’esdeveniment caldrà tenir una entrada oficial.
  • L’entrada al TEDxPlaçadelFòrum té un preu de 15 €. Aquest esdeveniment és sense ànim de lucre i els diners són íntegrament dedicats a la producció de l’esdeveniment. De fet les entrades no cobreixen la totalitat del pressupost pel que calen altres contribucions per fer-lo possible.
  • Les entrades es podran aconseguir única i exclusivament per internet.
  • En les pròximes setmanes publicarem el dia i hora a partir del qual estaran disponibles. Només es posaran 100 entrades a la venda, pel que et recomanem que ho intentis com abans millor.

He vist el programa; és definitiu?

Els conferenciants que estem publicant estan totalment confirmats. En els pròxims dies anirem publicant la resta, així que per estar-ne al corrent et suggerim que ens segueixis a twitter o través d’aquesta mateixa pàgina.

Des de l’organització ens reservem el dret a fer algun canvi de darrera hora que es pugui produir per problemes d’agenda dels conferenciants i causes de força major.

M’agradaria ajudar d’alguna manera! Com puc contribuir?

Aquest esdeveniment es fa sense ànim de lucre amb l’esforç d’un equip de persones. Els conferenciants també venen i participen sense lucre però la producció i realització del TEDxPlaçadelFòrum provoca uns costos i un esforç de gestió important. Si creus que pots aportar algun tipus d’ajuda, patrocini o col·laboració contacta amb nosaltres; estarem encantats que ens ajudis!

Com fer per assabentar-te abans que ningú

Si vols rebre totes les novetats sobre el TEDxPlaçadelFòrum el més pràctic és que ens deixis el teu correu electrònic. Puntualment rebràs notícies sobre els conferenciants, novetats, informació sobre els horaris i l’avís de la venda d’entrades. 

T’interessa saber quan obrirem la venda d’entrades ?