L’edició d’enguany, Shine, cada cop més a prop

Només queda un mes per la inauguració de Shine, la tercera edició del TEDx que es fa a Tarragona. Aquest any consolidem satisfets la marca TEDxTarragona (les dues anteriors erem TEDxPlaçadelFòrum).

Aquest cap de setmana hem sortit al carrer per escampar la nostra llum per alguns dels carrers de la ciutat. Vam començar brillant a la plaça de la Font de Tarragona el passat divendres 21 d’abril.
Primer els més petits es van encuriosir per unes lletres que, sense saber què volien dir, els atreien. Vam jugar plegats mentre els pares i altres passejants s’enduien les explicacions dels membres del nostre equip i fulletons plens d’esperança.

Per altra banda, dissabte de bon matí li va tocar el torn a la plaça de davant del Mercat Central. Feia molt de sol, la façana neta i refeta de l’edifici modernista del Mercat lluïa joiosa i amb una mica d’enveja: a sota seu mateix, dels seus peus pujava una claror inusitada…
Força gent amb bosses de la compra a les mans s’aturaven amb nosaltres, volien saber què era tot allò. Alguns es van fer l’autorretrat, que pujaven a les xarxes socials amb l’etiqueta #TEDxTarragona, amb l’esperança de guanyar el sorteig d’una entrada doble i dues samarretes Shine. De fet, va venir gent expressament a fer-se la foto, atents a la crida que corria per les nostres xarxes.

Dissabte a la tarda, a tocar ferro. La llum del TEDxTarragona encara brilla amb més força al clarobscur del Balcó del Mediterrani dels vespres de primavera. Més gent, l’airet fresc no acompanya del tot, però seguim brillant i explicant, il·lusionant-nos a cada comentari, ufanosament orgullosos quan la resposta a “Coneixes el TEDxTarragona?” és ” i tant…” .
Desenes d’observacions que valen la pena difondre, centenars de fulletons repartits i milers d’il·lusions per trobar-nos amb tu el 12 de maig al Palau de Congressos de Tarragona. T’hi esperem!

Arriba TEDxTarragona!


Ja tenim guanyador del sorteig de l’acció que vam realitzar aquest cap de setmana

L’enhorabona, Humberto Burcet, t’emportes una entrada doble per assistir a la 3a edició del #TEDxTarragona, que celebrarem al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el proper 12 de maig, i dues samarretes #SHINE. Moltes felicitats i moltes gràcies a tots/es els/les participants per haver publicat i etiquetat una foto amb el nostre superlogo!