fbpx
Maria Batet
Maria Batet

Visual Thinking: dibuixar per pensar i comunicar millor

Maria Batet Rovirosa (@mariabatetr) forma i entrena habilitats per emprendre projectes personals i de vida. Ha desenvolupat diferents metodologies per aprendre i ensenyar a emprendre. És mestra.
Té una llarga trajectòria professional en l’àmbit de l’educació per la creativitat i l’emprenedoria. Ha elaborat nombrosos recursos pedagògics en aquest àmbit. Ha escrit nombrosos llibres d’aquesta temàtica entre els quals destaquen “El valor d’emprendre. El futur és d’ells” coescrit amb Francesc Torralba i “Crear i fer ampolles. Eines per educar la creativitat” co escrit amb Franc Ponti i Enric Segarra. Ha creat una col·lecció de materials propis sota el nom “Aula emprenedora”
Cada any forma centenars de persones en l’àmbit de l’empresa i l’educació en habilitats creatives i emprenedores. Ha impartit formació per a docents en diferents universitats (Universitat de Barcelona, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat de Vic, Universitat de Girona, Universitat de LLeida, Universitat Rovira i Virgili, Universidad de la Rioja). És col·laboradora habitual de la Fundació Trilema.
Conferenciant i formadora, col·labora en diferents diaris i blocs aportant articles educatius i sobre emprenedoria