fbpx

Aquest dijous a partir de les 19.00 tornem en directe i aquest cop per fer una entrevista participativa a Bei Muñoz per parlar sobre nens, educació i confinament.

Bei és assistent Montessori AMI, guia de comunitat infantil, educadora en l’àmbit de pares i experta en educació de disciplina positiva.

Ella es descriu com una viatgera incansable, surfera del caos, amant de la xocolata i fan absoluta de la infància. Creadora de tendències de quatre petites grans mestres i fervent creient en què l’educació basada en l’amor i el treball canviarà el món. S’expressa, entre d’altres altaveus, a través de ‘Tigriteando’, un blog de temàtica infantil sobre criança, educació i pedagogies alternatives que us convidem a visitar.

Bei ja ens va oferir una xerrada a l’edició 2019 sobre els infants i la seva educació amb la seva particular i inspiradora visió. Ara volem parlar amb ella arran del confinament i el tancament de les escoles. L’educació és un pilar bàsic de la nostra societat i ara que encara falten uns mesos per tornar amb normalitat és un bon moment per reflexionar-hi, no et sembla?

Pots enviar les teves preguntes a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #perlesidees o enviant un correu a hola@tedxtarragona.com i li farem arribar a Bei.

Si vols saber com connectar-te dijous és molt fàcil. Pots entrar a la nostra pàgina de Facebook, al canal de Youtube o al nostre perfil a Twitter. Ho podràs seguir per qualsevol d’aquestes plataformes. Aquí tens els enllaços:

Facebook https://www.facebook.com/TEDxTarragona/
Youtube https://www.youtube.com/tedxtarragona
Twitter https://www.twitter.com/TEDxTarragona/

I ja que hi ets, quan participis de la conversa a la xarxa pots fer-ho amb l’etiqueta #perlesidees.

Aquí et deixem la xerrada de Bei Muñoz de 2019 al TEDxTarragona – Batecs.