fbpx 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Equip TEDxTarragona

Per tirar endavant un esdeveniment com aquest calen molts esforços i compromís.

Aquest és l’equip de persones que ho fa possible.

ORGANITZADOR & CURATOR

Agustí López

Agustí López

Organitzador & curator

ⓘ 

Nascut a Tarragona el 1970, enamorat de la meva ciutat i al mateix temps fugint de lluites de campanars. Crec en els principis de la llibertat, la generositat, la valentia i l’esforç. I també crec que l’individu té la capacitat d’escollir no ser un llop per a l’home.
Em considero un curiós de mena, una mica “cul inquiet” i amb moltes ganes d’engegar projectes que ens permetin deixar el món millor de com el vam trobar. Coses de la feina, he experimentat gairebé tots els pals de la gestió empresarial.
Des de fa uns anys la meva activitat professional és desenvolupa en l’àmbit d’internet, alhora que ajudo les marques a trobar nous canals de comunicació. M’agrada viure en primera persona els canvis que internet ens ha dut i ens durà.

BUDGET & SPONSORS

Albert Pàmies

Albert Pàmies

Sponsors & Partners

ⓘ  

Nascut a Reus el 74 i afincat a Tarragona des del 2005, si em busques em pots trobar a la Plaça de la Font fent un Chartreuse o al Mercadal amb un Plim a la mà. M’encanta Reus i Tarragona ( que fort!!!).
En l’àmbit professional sóc Economista i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Faig de consultor i formador i ajudo a les empreses i els dono recolzament extern per tal de millorar els seus resultats. M’agraden els reptes, i defenso l’esforç i el talent com a motor generador de canvis.
Crec que necessitaré un parell de vides per tal de poder convertir en realitat tots els meus somnis. Mentrestant, gaudeixo aprenent constantment i inspirant-me en les persones de vàlua que em vaig trobant pel camí.
Àlex Grau

Àlex Grau

Relacions institucionals

ⓘ 

Vaig néixer a Barcelona fa 45 anys però em considero tarragoní d’adopció i convicció. Professionalment m’he mogut en l’àmbit de les relacions laborals i els recursos humans i des de fa 12 anys desenvolupo el rol de director de persones en una organització pública, vocació de servei que compagino amb la meva activitat docent a la universitat. En la meva dimensió personal, em considero un enamorat de les meves dues filles. Sóc membre actiu de l’associació de veïns del meu barri i del meu club de running, on comparteixo moments de llibertat i solidaritat.
En la meva vessant més íntima crec que és el moment d’encetar una revolució intel·lectual i de les idees que aconsegueixi un canvi profund en la nostra societat, més oportunitats, més atenció a les persones i sobretot més equilibri social.
Espe Picó

Espe Picó

Sponsors & Partners

ⓘ 

Nascuda a Burgos al 1969 professionalment he tingut un recorregut llarg des de secretària fins a directiva d’una fundació al servei de persones amb discapacitat, he ” tastat ” totes les àrees d’una empresa durant els gairebé 30 anys de vida laboral. Personalment casada i mare d’una filla. Feminista per convicció.
Activista social, conscient que les empreses poden ser motors de canvi en les desigualtats i de que hi ha moltes possibilitats de millora, fa dos anys vaig fundar una empresa destinada a la Responsabilitat Social Corporativa i a la sostenibilitat. Sempre dic que lluitar contra les desigualtats hauria de ser quelcom que ocupés a cadascú com a mínim una part de la seva existència. 

ORADORS

Àngela Pujol

Àngela Pujol

Oradors

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1971, casada i mare de tres fills. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Recursos Humans per EADA. He tingut responsabilitats de direcció en diferents empreses fins que al 2003 vaig aconseguir emprendre la meva pròpia empresa. M’apassionen les persones, la formació i tot allò que suposi un nou repte.
Col·laboro des de 2008 amb la URV en el Màster de Recursos Humans i des de 2012 estic treballant a la Diputació de Tarragona en projectes relacionats amb el desenvolupament i la millora de les persones. 
Patxi Castillo

Patxi Castillo

Oradors

ⓘ 

Nascut a Barcelona al 1978, i tarragoní des de 2001. sóc consultor en efectivitat personal i Account Manager en una Consultora IT on treballem exclusivament amb productes Open Source Enterprise. Tinc per objectiu la transferència de coneixement en efectivitat personal i d’equips per a l’assoliment de l’Alt Rendiment per tal de contribuir a la millora continua de la competitivitat de les empreses i el progrés de la societat. Crec firmament en fer que cada persona que passi pel meu costat es pugui sentir millor, en ajudar als altres a créixer, i en passar pel món intentant deixar-lo una mica millor de com l’he trobat, i tots ells poden ser grans propòsits de vida que ens fan protagonistes de que les coses passin. Evidentment aquestes coses són les que podrien donar sentit a la meva vida, però més aviat diria que quan faig aquestes coses és quan la meva vida té sentit.
Jordi Planas

Jordi Planas

Oradors

ⓘ 

Sóc un Barceloní del 57, establert a Tarragona des del 80 he treballat per tot el mon, soc ex-informàtic ex-assessor fiscal, ex-cellerer, ex-cigarrer, ex-empresari, ex-industrial, ex-moltes coses, retirat l’any 2007, usuari d’Internet des dels 70 com eina de feina i que ara em distrec observant la Societat de l’Informació i fent de mentor quan la salut m’ho permet. Acèrrim col·laborador altruista de qualsevol causa que contribueixi a la millora de la humanitat en la mesura de les meves minses possibilitats.
Merche Carod

Merche Carod

Oradors

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1983. Llicenciada en Ciències Ambientals vaig iniciar la meva carrera professional en el mon de la consultoria però als pocs anys vaig decidir treballar amb una de les coses que més m’apassiona: la gent jove i l’energia que desprenen. Actualment acompanyo a emprenedors en l’apassionant camí de crear el teu propi projecte. M’encanta viatjar per conèixer noves cultures i formes de fer. Aprendre del que veus i del que t’expliquen, i si és ben acompanyada de la meva família millor que millor.

PRODUCCIÓ & COMUNICACIÓ

Albert Martínez

Albert Martínez

Producció

ⓘ 

Vaig néixer a Tarragona. Sóc pare de 3 filles i visc envoltat d’éssers superiors. Treballo a Marketing Land empresa especialitzada en esdeveniments cre[a]ctius. Em mou la curiositat, la creativitat i el pensament crític. M’agrada think outside the box. Crec en les persones, en el seu poder de comunicar, de crear, d’emprendre i d’inspirar. M’interessa qualsevol projecte com a font de generació d’experiències i de noves connexions entre idees i conceptes.
David Serra

David Serra

Comunicació - vídeo

ⓘ 

Nascut a Barcelona el 1967, però vivint a Tarragona des del 1970, formo part de la tribu que habita darrera de les seves muralles ancestrals. Entregat amb cos i ànima a les seves terrasses, la cafeïna i la seva llum son les meves rutines beatífiques. M’agrada explicar i sentir històries, per això sóc guionista, realitzador i docent en narrativa audiovisual. Vaig encendre l’espurna de la Tarragona Film Office. Sóc pare d’una adolescent sempre en dansa i pare segon, o com es vulgui dir, d’un jove estudiant universitari que vol crear nous aliments. Des de fa la pila d’anys treballo com a zelador en un Hospital de Tarragona. La tarifa de dades vital la tinc esgotada i a ple ús les 24 hores del dia! Però la escaleta dels meus somnis i projectes no para de créixer. Voleu sentir una història? 
Gemma Palau

Gemma Palau

Comunicació - premsa

ⓘ 

Llicenciada en ciències de la comunicació/periodisme a la UAB. Formada en el món analògic, exercint en el digital, estic en constant actualització. Especialitzada en la gestió de la comunicació en gabinets de premsa i en comunicació corporativa, actualment treballo a l’administració pública. Defensora del bon periodisme com a pilar bàsic d’una societat sana i, ara mateix, preocupada per l’actual precarització de la professió. Fervent seguidora de la filosofia del Capità Enciam: “els petits canvis, són poderosos”. Interessada en tot allò que fet amb coherència i honestedat genera bones idees i iniciatives que enriqueixen. 
Lydia Ortega

Lydia Ortega

Producció

ⓘ 

Sóc tarragonina de naixement i de cor des de l’agost de 1978.

Llicenciada en publicitat i relacions públiques a la Universitat Ramon Llull, vaig començar la meva carrera com a creativa publicitària. Aviat vaig saber que l’escriptura i l’storytelling definirien la meva professió. El pensament estratègic i el màrqueting digital han acabat de tancar l’equació.

Personalment, estic casada i sóc mare de dues nenes i un nen que em recorden cada dia que la il·lusió i l’amor són el motor per moure el món.

Crec en les persones, la intel·ligència col·lectiva i la seva capacitat per canviar les coses. M’apassionen la comunicació, el mar i les idees que neixen de les emocions. D’elles sorgeix tot el que faig. Em declaro feminista, esportista i en creixement personal.

.

Maite Loizate

Maite Loizate

Producció

ⓘ 

Nascuda a Arrankudiaga al 1970. Sóc sòcia i directora creativa-executiva a Amor de Marca, una agència de comunicació on creiem en les marques que comuniquen apel·lant les emocions.  Curiosament, en el que no crec és en les mitges taronges, així que a casa tinc una mitja llimona, el Luis, amb qui comparteixo projecte de vida, hipoteca i una filla, la Sol.  Tinc clar que lluitaré per viure en un món en què, pel fet d’haver nascuda dona o de ser d’un lloc oblidat, no em trobi murs que m’aïllin. A més de molt entusiasta, sóc caparruda i això m’ajuda a aconseguir el que em proposo.
Sóc llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, postgraduada en Planificació Estratègica de la Comunicació Empresarial i Màster en Estratègia i Creativitat Digital. Recentment, he publicat un treball de recerca sobre storytelling transmedia.
Us imagineu què vull ser de gran? Bingo, storyteller!

Matt Astarita

Webmaster

ⓘ 

Amb seu a Barcelona des de fa 5 ansys sóc un dissenyador web independent. M’encanta el món tech, per això vaig cofundar MeltinLab fa 2 anys, que són una sèrie d’esdeveniments per Startups i e-commerce amb una comunitat d’empresaris joves i internacionals a Barcelona.
Neus Rovira

Neus Rovira

Comunicació - xarxes socials

ⓘ 

Vaig néixer a Tarragona. Llicenciada en Periodisme (URV) i estudis superiors de Cinema. En els darrers anys he estat treballant en comunicació institucional i xarxes socials. Escric ficció i sovint participo en tallers de creació literària. M’apassiona la cultura, viatjar i ballar. També estic interessada en lluites (que espero que algun dia ja no calguin) com la igualtat de gènere, el desenvolupament i cooperació internacional i l’ecologia.
Sara Bardají

Sara Bardají

Producció

ⓘ 

100% tarragonina des del 1989, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la URV i Màster en Marketing Digital i eCommerce per la LaSalle-URL.
Després d’uns anys fora, vaig tornar a la meva estimada ciutat per treballar a Essi Projects, una empresa basada en el món de la tecnologia, on sóc Directora de Marketing i Aliances, i puc gaudir de les diferents coses que em fan feliç en pack: la comunicació, l’organització d’esdeveniments, el marketing digital… i també d’anar a “tocar ferro” sempre que puc, de no perdre’m ni una “Baixada de l’Àguila” i d’envoltar-me de la meva família i amics.
Parladora de mena, viatgera aficionada, amant de l’art, la creativitat i dels somriures. També apassionada pels nous reptes… així que no podria estar més contenta d’incorporar-me a l’equip del TEDxTarragona!
Sergio Cabezas

Sergio Cabezas

Producció

ⓘ 

Vaig néixer a Tarragona fa uns quants anys. Sóc llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i tinc el màster de Direcció d’Art en Publicitat per la Universitat Ramon Llull.  Fa més de 20 anys vaig iniciar la meva trajectòria en el món del disseny gràfic. Ara sóc director d’art i soci cofundador, juntament amb la Maite Loizate, de l’agència de comunicació Amor de Marca. Així que em sento molt afortunat per poder realitzar diàriament el que sempre m’ha agradat fer.  Sóc un apassionat del món de l’art i m’agrada nedar entre tipografies, colors Pantone, logotips…  No podria viure sense un llapis HB del número 2 a les mans. És increïble el que pot sortir d’aquesta eina si l’alimentes amb una mica de creativitat.

Ens segueixes?

Les conferències?

Al nostre canal de youtube trobaràs totes les edicions