Equip TEDxTarragona

Per tirar endavant un esdeveniment com aquest calen molts esforços i compromís.

Aquest és l’equip de persones que ho fa possible.

ORGANITZADOR & CURATOR

OPERACIONS

Agustí López

Organitzador & curator

ⓘ 

Nascut a Tarragona el 1970, enamorat de la meva ciutat i al mateix temps fugint de lluites de campanars. Crec en els principis de la llibertat, la generositat, la valentia i l’esforç. I també crec que l’individu té la capacitat d’escollir no ser un llop per a l’home.
Em considero un curiós de mena, una mica “cul inquiet” i amb moltes ganes d’engegar projectes que ens permetin deixar el món millor de com el vam trobar. Coses de la feina, he experimentat gairebé tots els pals de la gestió empresarial.
Des de fa uns anys la meva activitat professional és desenvolupa en l’àmbit d’internet, alhora que ajudo les marques a trobar nous canals de comunicació. M’agrada viure en primera persona els canvis que internet ens ha dut i ens durà.
Maite Oteiza

Maite Oteiza

Operacions

ⓘ 

Sóc la Maite, nascuda a Pamplona a principis del 80’s però establerta a Tarragona des de 2004. Em vaig traslladar a estudiar Ciències del Treball a l’URV i em vaig quedar per feina i per amor, però no sé en quin ordre. 

I fruit d’aquesta dualitat tinc la sort de gaudir el millor dels dos mons i així visc molt satisfeta i intento transmetre aquesta manera de vida a tothom que em vulgui envoltar. Feliç i directa.

Em defineixo com professional. Si, professional de les persones, de les bones i no tan bones, perquè totes tenen coses que ensenyar i de totes tinc alguna cosa a aprendre i de la que sorprendre’m. Si no, quin avorriment!!

TEDx és una manera de veure la vida com jo la sento, per això encaixem. És dual, per i amb persones, amb ensenyances, una gran capacitat de sorprendre, feliç i (en) directe.

BUDGET & SPONSORS

Àlex Grau

Àlex Grau

Relacions institucionals

ⓘ 

Vaig néixer a Barcelona fa 45 anys però em considero tarragoní d’adopció i convicció. Professionalment m’he mogut en l’àmbit de les relacions laborals i els recursos humans i des de fa 12 anys desenvolupo el rol de director de persones en una organització pública, vocació de servei que compagino amb la meva activitat docent a la universitat. En la meva dimensió personal, em considero un enamorat de les meves dues filles. Sóc membre actiu de l’associació de veïns del meu barri i del meu club de running, on comparteixo moments de llibertat i solidaritat.
En la meva vessant més íntima crec que és el moment d’encetar una revolució intel·lectual i de les idees que aconsegueixi un canvi profund en la nostra societat, més oportunitats, més atenció a les persones i sobretot més equilibri social.
Espe Picó

Espe Picó

Sponsors & Partners

ⓘ 

Nascuda a Burgos al 1969 professionalment he tingut un recorregut llarg des de secretària fins a directiva d’una fundació al servei de persones amb discapacitat, he ” tastat ” totes les àrees d’una empresa durant els gairebé 30 anys de vida laboral. Personalment casada i mare d’una filla. Feminista per convicció.
Activista social, conscient que les empreses poden ser motors de canvi en les desigualtats i de que hi ha moltes possibilitats de millora, fa dos anys vaig fundar una empresa destinada a la Responsabilitat Social Corporativa i a la sostenibilitat. Sempre dic que lluitar contra les desigualtats hauria de ser quelcom que ocupés a cadascú com a mínim una part de la seva existència. 
Inmaculada Vazquez Labella

Inmaculada Vazquez Labella

Sponsors & Partners

ⓘ 

Nascuda a Linares en 1971 i ciutadana europea; m’agrada molt viatjar i he aconseguit fer-lo per feina i estudis vivint a Itàlia, Anglaterra, Escòcia i Holanda. Des de 1975, Tarragona sempre ha sigut la meva base, sempre torno al Mar.
 
Curiosa per vocació, m’apassiona se part de lo que se està couen i sobretot aprendre; estic molt ficada en l´ecosistema d’emprenedors i també dono classes a la URV de lideratge. Sóc llicenciada en Administració i direcció d’empreses i  professionalment m´he desenvolupat en el mon corporatiu des de product mgr a direcció europea. Vaig aprofitar el naixement del meu fill Daniel per reinventar-me i al 2015  començo l’aventura  com consultora d’estratègia, màrqueting i vendes. 
 
M’interessa tot lo que ens pugui ajudar a millorar aquest món, a fer-lo més humà, més fàcil, més divertit, més sostenible. 
El meu lema “encara que res canviï, si jo canvio, tot canvia”

ORADORS

Merche Carod

Merche Carod

Oradors

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1983. Llicenciada en Ciències Ambientals vaig iniciar la meva carrera professional en el mon de la consultoria però als pocs anys vaig decidir treballar amb una de les coses que més m’apassiona: la gent jove i l’energia que desprenen. Actualment acompanyo a emprenedors en l’apassionant camí de crear el teu propi projecte. M’encanta viatjar per conèixer noves cultures i formes de fer. Aprendre del que veus i del que t’expliquen, i si és ben acompanyada de la meva família millor que millor.
Patxi Castillo

Patxi Castillo

Oradors

ⓘ 

Nascut a Barcelona al 1978, i tarragoní des de 2001. sóc consultor en efectivitat personal i Account Manager en una Consultora IT on treballem exclusivament amb productes Open Source Enterprise. Tinc per objectiu la transferència de coneixement en efectivitat personal i d’equips per a l’assoliment de l’Alt Rendiment per tal de contribuir a la millora continua de la competitivitat de les empreses i el progrés de la societat. Crec firmament en fer que cada persona que passi pel meu costat es pugui sentir millor, en ajudar als altres a créixer, i en passar pel món intentant deixar-lo una mica millor de com l’he trobat, i tots ells poden ser grans propòsits de vida que ens fan protagonistes de que les coses passin. Evidentment aquestes coses són les que podrien donar sentit a la meva vida, però més aviat diria que quan faig aquestes coses és quan la meva vida té sentit.
Jordi Planas

Jordi Planas

Oradors

ⓘ 

Sóc un Barceloní del 57, establert a Tarragona des del 80 he treballat per tot el mon, soc ex-informàtic ex-assessor fiscal, ex-cellerer, ex-cigarrer, ex-empresari, ex-industrial, ex-moltes coses, retirat l’any 2007, usuari d’Internet des dels 70 com eina de feina i que ara em distrec observant la Societat de l’Informació i fent de mentor quan la salut m’ho permet. Acèrrim col·laborador altruista de qualsevol causa que contribueixi a la millora de la humanitat en la mesura de les meves minses possibilitats.
Bibi Villa

Bibi Villa

Oradors

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1979. M’encanta veure la grandesa i la connexió de les persones. Acompanyo a les empreses mitjançant la consultoria i la formació a posar al centre de l’estratègia al treballador amb la finalitat d’assolir el benestar corporatiu i la millora de resultats. Per a tots.

Si m’has de buscar durant el meu temps lliure em trobaràs amb una bona lectura o navegant al mar, aquestes són les meves dues grans passions.

I perquè formar part de l’equip del TEDx? Doncs perquè visca enamorada de la gent que impacta positivament al món, mitjançant les seves idees, mitjançant les seves accions.

VOLUNTARIS

Àngela Pujol

Àngela Pujol

Voluntaris

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1971, casada i mare de tres fills. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Recursos Humans per EADA. He tingut responsabilitats de direcció en diferents empreses fins que al 2003 vaig aconseguir emprendre la meva pròpia empresa. M’apassionen les persones, la formació i tot allò que suposi un nou repte.
Col·laboro des de 2008 amb la URV en el Màster de Recursos Humans i des de 2012 estic treballant a la Diputació de Tarragona en projectes relacionats amb el desenvolupament i la millora de les persones. 

PRODUCCIÓ & COMUNICACIÓ

Núria Muchaman

Núria Muchaman

Dissenyadora

ⓘ 

Nascuda a Valls el 1988. Sóc dissenyadora grafica i des del meu inici al món laboral, el món de les etiquetes és el meu món. Sóc responsable del departament de disseny i preimpressió de GrupMicros, on puc desenvolupar-me tant professionalment con personalment. I és que, amb un missatge clar, idees, tècnica i un bon treball allò que t’imagines es pot fer realitat.


M’agrada la natura i viatjar, i molt. Descobrir nous espais i cultures, fa que el creixement personal augmenti. Em considero molt activa i curiosa, amb moltes ganes d’apendre, descubrir i fer que el meu cos i cap no deixin de bategar.

Rosa Pujol

Rosa Pujol

Producció & Comunicació

ⓘ 

“Nascuda a Tarragona el 1983, quan era petita escrivia versions de contes populars a qualsevol paper que trobava per casa.

Ara ja no redacto contes per a nens. Ara faig servir la imaginació per a traduir les idees dels meus clients en textos que connecten i venen a l’audiència que es mereixen. Soc copywriter.

Venc a través de les paraules perquè he passat molt anys venent i desenvolupant estratègia de negoci en la empresa privada.

Crec que tots i totes tenim un superpoder, alguna cosa que ens fa ser inimitables. M’agrada treballar amb superherois i superheroïnes que saben que l’important no és tant què diem, sinó com ho diem. El meu superpoder és transformar les paraules en venta a través de l’empatia.

M’agrada viure al límit: soc mare de dos nenes nascudes al 2020 i al 2022. Tinc un màster en gestar i parir pandemials. Gràcies a la maternitat apocalíptica que estic vivint, he après a adaptar-me als canvis i a fluir amb les situacions.

David Serra

David Serra

Comunicació - vídeo

ⓘ 

Nascut a Barcelona el 1967, però vivint a Tarragona des del 1970, formo part de la tribu que habita darrera de les seves muralles ancestrals. Entregat amb cos i ànima a les seves terrasses, la cafeïna i la seva llum son les meves rutines beatífiques. M’agrada explicar i sentir històries, per això sóc guionista, realitzador i docent en narrativa audiovisual. Vaig encendre l’espurna de la Tarragona Film Office. Sóc pare d’una adolescent sempre en dansa i pare segon, o com es vulgui dir, d’un jove estudiant universitari que vol crear nous aliments. Des de fa la pila d’anys treballo com a zelador en un Hospital de Tarragona. La tarifa de dades vital la tinc esgotada i a ple ús les 24 hores del dia! Però la escaleta dels meus somnis i projectes no para de créixer. Voleu sentir una història? 
Joan Aguadé

Joan Aguadé

Comunicació - Web

ⓘ 

Nascut a Reus el 76 no he parat de voltar, Girona, Madrid, Barcelona, Empordà, Reus, Sant Cugat, pare de 2 fills nòmades. Amant de la ciència ficció y d’un bon vermut “de Reus” amb els amics.

Dissenyador Industrial de formació, pero personatge multidisciplinar de vida, he treballat a la televisió desenvolupant sinergies Tv- internet, he fet de dissenyador multimedia, videojockey, artista multimedia, dissenyador gràfic, productor audiovisual, director d’hotel i restaurant, empresari emprenedor i un llarg etc..

Sergio Cabezas

Sergio Cabezas

Director d'art

ⓘ 

Nascut a Tarragona al 1967. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (UB),  Màster en Direcció d’Art en Publicitat per la Universitat Ramon Llull de Barcelona i Màster en Disseny Web Multidispositiu per la Universitat Internacional de València. 

Ha desenvolupat la sevatrajectòria com a dissenyador gràfic i posteriorment com a director d’Art des de fa poc més de 20 anys. Ha treballat en diferentsestudis de disseny i en agències de publicitat per a marques com la Generalitat de Catalunya, Caprabo, Bonka, Cava Agustí Torelló Mata i BASF. És soci cofundador amb Maite Loizate de la seva pròpia agència, Amor de Marca. 

Ésun apassionat del món de l’art i li encanta nedar entre tipografies, colors Pantone, logotips…  

Meritxell Fuster

Meritxell Fuster

Comunicació

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1975. Llicenciada en Publicitat i RRPP. La meva vida professional ha estat molt lligada al món de la comunicació, el màrqueting i els esdeveniments.
El que realment em mou és la passió per aprendre i créixer. Sempre estic buscant noves aventures, noves maneres d’entendre el món que m’envolta. M’encanta envoltar-me de persones que desafiïn les meves idees i m’inspirin a tirar endavant.

Crec fermament en el poder de la col·laboració i l’intercanvi d’idees. Cada trobada, cada talk, és una oportunitat per créixer i evolucionar a tots els nivells.

Andrea Martín

Andrea Martín

Comunicació

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 2000, vint-i-dos anys sense parar d’aprendre i créixer. Em considero un llibre obert que encara té molts capítols a descobrir. Estic acabant el meu últim any a la carrera de Publicitat i Relacions Públiques, i he descobert que el món de la comunicació és el meu lloc.

Sóc de la generació de les tecnologies, les xarxes socials i la comunicació, una nativa digital al 100%. També sóc de les joves que lluitem pel futur de la nostra societat i el nostre planeta. Dia a dia busco que les meves decisions vagin encaminades a millorar una miqueta el món i m’agradaria poder utilitzar els meus coneixements comunicatius per aconseguir-ho. Això si, sempre amb bon rotllo i molts somriures!

Alba Parés Corbella

Alba Parés Corbella

Comunicació

ⓘ 

Vaig néixer el 23 d’abril del ’81 una data especial que em defineix com soc, una persona inquieta amb molta curiositat, m’agraden els detalls i poso molta passió amb tot el que faig.

Em xifla la comunicació, i això em dedico, poder connectar amb la gent i provocar emocions és el match perfecte!

A la meva vida no poden faltar els somriures, l’esport, els viatges i l’aventura. Soc tant fan del TEDx que vaig estudiar durant un any a Irlanda i el meu llibre de text estava basat en les xerrades TED, increïble!

Javi Correa

Javi Correa

Disseny

ⓘ 
Nascut a Tarragona el 1986. Sóc dissenyador gràfic graduat en gràfic publicitari per l’EADT de Tarragona.

El meu primer contacte amb el disseny gràfic va ser amb Photoshop i una tauleta Wacom en què il·lustrava ja fa uns quants anys.

He fet cursos de preimpressió en arts gràfiques, il·lustració vectorial, maquetació i fotografia.

Una de les meves passions és viatjar, conèixer països nous i conèixer les seves cultures, el cinema i la cultura pop.

Sóc una persona inquieta i amb ganes d?aprendre constantment. M’agraden els reptes i superar-los cada dia.

Ens segueixes?

Les conferències?

Al nostre canal de youtube trobaràs totes les edicions