fbpx 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Equip TEDxTarragona

Per tirar endavant un esdeveniment com aquest calen molts esforços i compromís.

Aquest és l’equip de persones que ho fa possible.

Agustí López

Agustí López

Founder & curator

ⓘ 

Nascut a Tarragona el 1970, enamorat de la meva ciutat i al mateix temps fugint de lluites de campanars. Crec en els principis de la llibertat, la generositat, la valentia i l’esforç. I també crec que l’individu té la capacitat d’escollir no ser un llop per a l’home.
Em considero un curiós de mena, una mica “cul inquiet” i amb moltes ganes d’engegar projectes que ens permetin deixar el món millor de com el vam trobar. Coses de la feina, he experimentat gairebé tots els pals de la gestió empresarial.
Des de fa uns anys la meva activitat professional és desenvolupa en l’àmbit d’internet, alhora que ajudo les marques a trobar nous canals de comunicació. M’agrada viure en primera persona els canvis que internet ens ha dut i ens durà.
Àlex Grau

Àlex Grau

Relacions institucionals

ⓘ 

Vaig néixer a Barcelona fa 45 anys però em considero tarragoní d’adopció i convicció. Professionalment m’he mogut en l’àmbit de les relacions laborals i els recursos humans i des de fa 12 anys desenvolupo el rol de director de persones en una organització pública, vocació de servei que compagino amb la meva activitat docent a la universitat. En la meva dimensió personal, em considero un enamorat de les meves dues filles. Sóc membre actiu de l’associació de veïns del meu barri i del meu club de running, on comparteixo moments de llibertat i solidaritat.
En la meva vessant més íntima crec que és el moment d’encetar una revolució intel·lectual i de les idees que aconsegueixi un canvi profund en la nostra societat, més oportunitats, més atenció a les persones i sobretot més equilibri social.
Espe Picó

Espe Picó

Sponsors & Partners

ⓘ 

Nascuda a Burgos al 1969 professionalment he tingut un recorregut llarg des de secretària fins a directiva d’una fundació al servei de persones amb discapacitat, he ” tastat ” totes les àrees d’una empresa durant els gairebé 30 anys de vida laboral. Personalment casada i mare d’una filla. Feminista per convicció.
Activista social, conscient que les empreses poden ser motors de canvi en les desigualtats i de que hi ha moltes possibilitats de millora, fa dos anys vaig fundar una empresa destinada a la Responsabilitat Social Corporativa i a la sostenibilitat. Sempre dic que lluitar contra les desigualtats hauria de ser quelcom que ocupés a cadascú com a mínim una part de la seva existència. 
Jordi Planas

Jordi Planas

Oradors/TEDxTarragonaSalon

ⓘ 

Sóc un Barceloní del 57, establert a Tarragona des del 80 he treballat per tot el mon, soc ex-informàtic ex-assessor fiscal, ex-cellerer, ex-cigarrer, ex-empresari, ex-industrial, ex-moltes coses, retirat l’any 2007, usuari d’Internet des dels 70 com eina de feina i que ara em distrec observant la Societat de l’Informació i fent de mentor quan la salut m’ho permet. Acèrrim col·laborador altruista de qualsevol causa que contribueixi a la millora de la humanitat en la mesura de les meves minses possibilitats.
Marta Martínez

Marta Martínez

Traduccions

ⓘ 

Vaig nèixer a Tarragona el 1983. Sóc Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i també vaig estudiar Fotografia artística a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. Vaig treballar com a fotògrafa de premsa durant uns anys i, de cop i volta, vaig canviar de camp professional de forma radical. Actualment, i des de fa 7 anys, em dedico a acompanyar persones joves en el seu camí de presa de decisions professionals, formatives i personals. Aquest canvi s’explica perquè sóc una tasta olletes incurable (i tan de bo no em curi mai d’aquest mal!). M’apassiona el cinema, les llengües, la literatura, els treballs manuals, l’art… sóc molt activa i em considero una persona de cau (seran pels més de 25 anys que hi he passat…): compromesa amb la vida i el món, implicada amb tot allò que m’envolta, disposada i curiosa per conèixer coses noves… El meu leitmotiv? No t’aturis mai!
Patxi Castillo

Patxi Castillo

Oradors

ⓘ 

Nascut a Barcelona al 1978, i tarragoní des de 2001. sóc consultor en efectivitat personal i Account Manager en una Consultora IT on treballem exclusivament amb productes Open Source Enterprise. Tinc per objectiu la transferència de coneixement en efectivitat personal i d’equips per a l’assoliment de l’Alt Rendiment per tal de contribuir a la millora continua de la competitivitat de les empreses i el progrés de la societat. Crec firmament en fer que cada persona que passi pel meu costat es pugui sentir millor, en ajudar als altres a créixer, i en passar pel món intentant deixar-lo una mica millor de com l’he trobat, i tots ells poden ser grans propòsits de vida que ens fan protagonistes de que les coses passin. Evidentment aquestes coses són les que podrien donar sentit a la meva vida, però més aviat diria que quan faig aquestes coses és quan la meva vida té sentit.
Albert Martínez

Albert Martínez

Producció

ⓘ 

Vaig néixer a Tarragona. Sóc pare de 3 filles i visc envoltat d’éssers superiors. Treballo a Marketing Land empresa especialitzada en esdeveniments cre[a]ctius. Em mou la curiositat, la creativitat i el pensament crític. M’agrada think outside the box. Crec en les persones, en el seu poder de comunicar, de crear, d’emprendre i d’inspirar. M’interessa qualsevol projecte com a font de generació d’experiències i de noves connexions entre idees i conceptes.
Àngela Pujol

Àngela Pujol

Oradors

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1971, casada i mare de tres fills. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Recursos Humans per EADA. He tingut responsabilitats de direcció en diferents empreses fins que al 2003 vaig aconseguir emprendre la meva pròpia empresa. M’apassionen les persones, la formació i tot allò que suposi un nou repte.
Col·laboro des de 2008 amb la URV en el Màster de Recursos Humans i des de 2012 estic treballant a la Diputació de Tarragona en projectes relacionats amb el desenvolupament i la millora de les persones. 
Gemma Palau

Gemma Palau

Comunicació - premsa

ⓘ 

Llicenciada en ciències de la comunicació/periodisme a la UAB. Formada en el món analògic, exercint en el digital, estic en constant actualització. Especialitzada en la gestió de la comunicació en gabinets de premsa i en comunicació corporativa, actualment treballo a l’administració pública. Defensora del bon periodisme com a pilar bàsic d’una societat sana i, ara mateix, preocupada per l’actual precarització de la professió. Fervent seguidora de la filosofia del Capità Enciam: “els petits canvis, són poderosos”. Interessada en tot allò que fet amb coherència i honestedat genera bones idees i iniciatives que enriqueixen. 
Laia Marín

Laia Marín

Comunicació

ⓘ 

Nascuda a Tarragona, tarragonina de tota la vida. Llicenciada en Dret, postgraduada en Comunicació online i gestió de xarxes socials a la Universitat Autònoma de Barcelona i formada en la fotografia i la creació de continguts digitals. M’agrada viatjar i la música.

Des de fa més de 8 anys em dedico al món de la comunicació digital i col•laboro en diversos projectes culturals de la ciutat. No puc evitar d’implicar-me en accions i projectes que estimen i promouen la cultura. Darrere la meva aparença tranquil·la i discreta, hi ha una ànima inquieta i altament constant.

Merche Carod

Merche Carod

Oradors

ⓘ 

Nascuda a Tarragona el 1983. Llicenciada en Ciències Ambientals vaig iniciar la meva carrera professional en el mon de la consultoria però als pocs anys vaig decidir treballar amb una de les coses que més m’apassiona: la gent jove i l’energia que desprenen. Actualment acompanyo a emprenedors en l’apassionant camí de crear el teu propi projecte. M’encanta viatjar per conèixer noves cultures i formes de fer. Aprendre del que veus i del que t’expliquen, i si és ben acompanyada de la meva família millor que millor.
Sara Bardají

Sara Bardají

Producció

ⓘ 

100% tarragonina des del 1989, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la URV i Màster en Marketing Digital i eCommerce per la LaSalle-URL.
Després d’uns anys fora, vaig tornar a la meva estimada ciutat per treballar a Essi Projects, una empresa basada en el món de la tecnologia, on sóc Directora de Marketing i Aliances, i puc gaudir de les diferents coses que em fan feliç en pack: la comunicació, l’organització d’esdeveniments, el marketing digital… i també d’anar a “tocar ferro” sempre que puc, de no perdre’m ni una “Baixada de l’Àguila” i d’envoltar-me de la meva família i amics.
Parladora de mena, viatgera aficionada, amant de l’art, la creativitat i dels somriures. També apassionada pels nous reptes… així que no podria estar més contenta d’incorporar-me a l’equip del TEDxTarragona!
Albert Pàmies

Albert Pàmies

Sponsors & Partners

ⓘ  

Nascut a Reus el 74 i afincat a Tarragona des del 2005, si em busques em pots trobar a la Plaça de la Font fent un Chartreuse o al Mercadal amb un Plim a la mà. M’encanta Reus i Tarragona ( que fort!!!).
En l’àmbit professional sóc Economista i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Faig de consultor i formador i ajudo a les empreses i els dono recolzament extern per tal de millorar els seus resultats. M’agraden els reptes, i defenso l’esforç i el talent com a motor generador de canvis.
Crec que necessitaré un parell de vides per tal de poder convertir en realitat tots els meus somnis. Mentrestant, gaudeixo aprenent constantment i inspirant-me en les persones de vàlua que em vaig trobant pel camí.
David Serra

David Serra

Producció/TEDxTarragonaSalon

ⓘ 

Nascut a Barcelona el 1967, però vivint a Tarragona des del 1970, formo part de la tribu que habita darrera de les seves muralles ancestrals. Entregat amb cos i ànima a les seves terrasses, la cafeïna i la seva llum son les meves rutines beatífiques. M’agrada explicar i sentir històries, per això sóc guionista, realitzador i docent en narrativa audiovisual. Vaig encendre l’espurna de la Tarragona Film Office. Sóc pare d’una adolescent sempre en dansa i pare segon, o com es vulgui dir, d’un jove estudiant universitari que vol crear nous aliments. Des de fa la pila d’anys treballo com a zelador en un Hospital de Tarragona. La tarifa de dades vital la tinc esgotada i a ple ús les 24 hores del dia! Però la escaleta dels meus somnis i projectes no para de créixer. Voleu sentir una història? 
Guiomar Ibáñez

Guiomar Ibáñez

Oradors

ⓘ 

Sóc mexicana i visc a Tarragona des del 2007: Tinc un cor amb doble nacionalitat Mèxic-Tarragoní. Sóc doctora en Economia i Empresa, i Màster en Organització Industrial per la Universitat Rovira i Virgili. Tinc estudis d’MBA per EGADE, i el títol d’Enginyeria Industrial per l’Institut Politècnic Nacional. He estat responsable de millora contínua, canvi de l’organització i estratègia en empreses del sector químic i metall mecànic. També vaig ser, durant dos cursos, professora en la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment combino les meves activitats com a consultora d’empreses i directora fundadora de PARLA21, una iniciativa de formació en habilitats de comunicació oral, que sorgeix perquè estic convençuda que l’oratòria és entre les habilitats fonamentals en el Segle XXI, representa un avantatge competitiu per a les persones en permetre’ls comunicar-se de forma efectiva i participar amb un més gran èxit a la societat.
Maite Loizate

Maite Loizate

Producció

ⓘ 

Nascuda a Arrankudiaga al 1970. Sóc sòcia i directora creativa-executiva a Amor de Marca, una agència de comunicació on creiem en les marques que comuniquen apel·lant les emocions.  Curiosament, en el que no crec és en les mitges taronges, així que a casa tinc una mitja llimona, el Luis, amb qui comparteixo projecte de vida, hipoteca i una filla, la Sol.  Tinc clar que lluitaré per viure en un món en què, pel fet d’haver nascuda dona o de ser d’un lloc oblidat, no em trobi murs que m’aïllin. A més de molt entusiasta, sóc caparruda i això m’ajuda a aconseguir el que em proposo.
Sóc llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, postgraduada en Planificació Estratègica de la Comunicació Empresarial i Màster en Estratègia i Creativitat Digital. Recentment, he publicat un treball de recerca sobre storytelling transmedia.
Us imagineu què vull ser de gran? Bingo, storyteller!
Neus Rovira

Neus Rovira

Comunicació

ⓘ 

Vaig néixer a Tarragona. Llicenciada en Periodisme (URV) i estudis superiors de Cinema. En els darrers anys he estat treballant en comunicació institucional i xarxes socials. Escric ficció i sovint participo en tallers de creació literària. M’apassiona la cultura, viatjar i ballar. També estic interessada en lluites (que espero que algun dia ja no calguin) com la igualtat de gènere, el desenvolupament i cooperació internacional i l’ecologia.
Sergio Cabezas

Sergio Cabezas

Producció

ⓘ 

Vaig néixer a Tarragona fa uns quants anys. Sóc llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i tinc el màster de Direcció d’Art en Publicitat per la Universitat Ramon Llull.  Fa més de 20 anys vaig iniciar la meva trajectòria en el món del disseny gràfic. Ara sóc director d’art i soci cofundador, juntament amb la Maite Loizate, de l’agència de comunicació Amor de Marca. Així que em sento molt afortunat per poder realitzar diàriament el que sempre m’ha agradat fer.  Sóc un apassionat del món de l’art i m’agrada nedar entre tipografies, colors Pantone, logotips…  No podria viure sense un llapis HB del número 2 a les mans. És increïble el que pot sortir d’aquesta eina si l’alimentes amb una mica de creativitat.

Ens segueixes?

Les conferències?

Al nostre canal de youtube trobaràs totes les edicions