fbpx

El proper 1 de març a les 19 h celebrarem a la Casa Joan Miret la Première del TEDxTarragona i tu hi pots ser. Si t’agraden les TED Talks i vols conèixer de primera mà el que estem preparant pel proper 18 de maig segueix llegint.

La Première

Volem connectar amb la comunitat de Tarragona. Amb les persones que com nosaltres creuen que hi ha idees que val la pena difondre. És quan compartim que tots ens ajudem a créixer i podem crear el futur que volem. Per aquesta raó fem una presentació del projecte on expliquem quins són els projectes que estem preparant i l’enfoc del TEDxTarragona d’aquest any.

Premiere TEDxTarragona

Aquesta edició serà ja la quarta que organitzem després de la del 2017 en què van participar 500 persones. Lluny ja queda la primera edició que vam realitzar el 2015 a l’Auditori de la Diputació de Tarragona per a només 100 persones. Des de llavors el TEDxTarragona ha anat creixent i cada cop són més persones les que d’una forma o altra ens ajuden a fer-ho realitat. Durant l’any, més de 15 persones estem involucrades en la seva preparació i rebem el recolzament de més de 20 empreses sense les quals això seria inviable. Cada TEDx s’organitza al voltant d’un tema, el fil conductor de tota la jornada. A partir d’aquí identifiquem diferents angles per tractar-los, quins són els àmbits i les idees que ens agradaria treballar. És llavors quan busquem les persones ideals per dur-ho a terme. A continuació i durant aproximadament tres mesos es desenvolupen les xerrades i els assaigs previs. Quan un orador puja a l’escenari prèviament hi ha posat moltes hores de feina: guions, vídeos, trucades, assaigs… Tot per polir la seva idea i que tingui un sentit en el marc de tota la jornada. Bé, de tot això i bastant més parlarem durant la Première. A més, podràs conèixer altres persones amb les que segur comparteixes afinitats i interessos.

Com anirà?

Intentem ser estrictes amb els horaris, nosaltres som voluntaris i el nostre temps és molt important. Però encara ho és més el teu, sabem l’esforç que sovint suposa assistir a un esdeveniment, així que anirem per feina. Començarem doncs a les 19 h a les 21 h ja haurem acabat. No t’explicarem tot el que passarà entretant però si que et podem dir que hi haurà una exposició per part nostra així com un espai per la interacció i la participació. Pots fer-te una idea revisant les imatges de l’any passat.

Com participar?

Com bé et comentàvem al principi tenim 10 places disponibles, així que si vols assistir-hi envia’ns ara mateix un correu a hola@tedxtarragona.com indicant el teu nom, cognom, telèfon i correu electrònic. Les places s’atorgaran per estricte ordre de petició així que… no t’encantis! Ens veiem a la Première TEDxTarragona 2018

😉