Avui només podem començar amb una paraula: GRÀCIES !!

Moltes i moltes gràcies per totes les persones i organitzacions que ens heu ajudat a tirar endavant aquesta tercera edició. Preparar un TEDx és un repte molt important tirat endavant des del voluntariat i pel que calen molts ajuts en diferents àmbits: comunicació, producció, xerrades o finançament.

A l’escenari del TEDxTarragona vam poder gaudir de l’actuació musical del Combo Big Band de l’Aula de Músics de Tarragona acompanyats pels ballarins de l’Associació TGN Swing. Ells van donar la primera nota a aquest TEDxTarragona acompanyant-nos amb quatre peces al pur estil swing.

Actuació que va donar a pas a les vuit xerrades que teníem preparades: Andrea Vilallonga (assessora d’imatge), Joaquín Ruiz de Arbulo (catedràtic d’arqueologia URV), Maria Batet, (formadora d’emprenedors), Joan Laporta (advocat i ex-president del FC Barcelona), Xavier Martí (investigador especialitzat en fenòmens electromagnètics) María Sáenz de Santa María (notaria), Arantxa Sagardoy (coreògrafa i ballarina) o Néstor Guerra (formador i emprenedor). Vuit xerrades que des de diferents punts de vista van ajudar a filar l’argument del tema del dia : Shine.

I aquest any  vam engegar un nou projecte: Micròfon obert , una plataforma des de la qual tres persones de l’audiència van poder presentar la seva idea Shine en quatre minuts: Núria Baldrich (democràcia profunda), Eduard Masdeu (joc i feina) i Marina Castells ( emocions i fisiologia).

Gràcies també a tots ells perquè són la pura essència del que fem: difondre idees que valen la pena!

A la nostra pàgina a Facebook hem publicat una imatge 360º que vam fer just a l’inici, busqueu-vos-hi!


Us deixem també algunes fotos del TEDxTarragona 2017, en breu en publicarem moltíssimes més!!