fbpx

Les entrades pel TEDxTarragona ja estan a la venda. Aquest any amb motiu de la celebració dels 5 anys, se celebrarà en dissabte, el 18 de maig, i inclourà activitats com tallers i trobades networking al matí, que s’afegiran a les característiques xerrades que es duran a terme a la tarda. Així, ja es poden adquirir les entrades a un preu de 40 euros pel dia sencer amb dinar inclòs o 20 euros per assistir a les xerrades de la tarda. Com a novetat, els menors de 25 anys i els majors de 65 anys podran gaudir d’un descompte del 50%.

El tema central sobre el qual girarà l’esdeveniment tarragoní d’aquest any és ‘Batecs’. Així durant la tarda del dissabte pujaran a l’escenari del Palau de Congressos de Tarragona:

Neus Roig, tarragonina i doctora en Ciències Humanes i Socials, ha realitzat la seva tesi doctoral sobre els més de 300.000 «nadons robats» a Espanya.

Ramon Gras, investigador a Harvard en innovació urbana, ha analitzat els 50 districtes més innovadors d’EUA per poder identificar els factors que fan alliberar el potencial de persones i col·lectius.

Beatriz Muñoz, bloguera especialitzada en educació amb el mètode Montessori (www.tigriteando.com)

Lluís Miquel Hurtado, periodista tarragoní, especialitzat en periodisme internacional treballa des de països com Turquia, Iran i Síria per a diversos mitjans de comunicació.

Sani Ladan, camerunès, activista per la defensa dels Drets Humans, especialment en el camp de les migracions.

Antonio de la Orza, funcionari de presons a la vegada que poeta i filòsof, aproparà la realitat de les presons.

Laia Barbarà, enginyera i MBA amb el focus en la relació ciutats i clima, defensa recolzar la transició cap a una societat sostenible i fer un canvi positiu en el món a través de la tecnologia i l’empoderament.

Miguel Angel Hurtado, metge i activista denunciant dels abusos sexuals a Montserrat.

Marta Roqueta, Analista de gènere i periodista. Fundadora i editora de la revista digital Zena, sobre cultura popular amb perspectiva de gènere.

També hi participaran tres alumnes de les escoles Mare de Déu del Carme, Sant Pau i Sant Sebastià de Els Pallaresos que formen part dels TED-Ed Clubs.

Durant el matí, s’han programat tallers de petit format amb oradors de les edicions anteriors que es realitzaran al Seminari. Hi participaran: Joaquín Ruiz de Arbulo, catedràtic en arqueologia; Irene Montiel, especialista en cyberbulling; Mª Jesús Comellas, mestre; Javier Muniain, casteller tarragoní; Anna Plans, experta en consum audiovisual; Marc Castellnou, bomber de la Generalitat i els cantautors Maria Jacobs i George Five.  Els tallers es realitzaran simultàniament i acabaran amb un dinar networking que aplegarà oradors, equip, sponsors i els participants.

Aquest és un projecte sense ànim de lucre on ningú dels qui puja a l’escenari de TEDxTarragona ni els organitzadors cobra per fer-ho, així doncs tots els ingressos de les entrades es destinen a la producció de l’esdeveniment.

Més informació i venda d’entrades a www.tedxtarragona.com/batecs