Ja l’heu vist? Es passeja pels carrers de la nostra ciutat amb aires de contagiar-nos a tots amb nous coneixements i experiències que de ben segur ens remouran per dins. Que no sabeu a què ens estem referint? Us parlem de l’autobús de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona que circula i circularà durant els propers dies per anunciar-nos que ben aviat arriba el TEDxPlaçadelFòrum 2016.

Ens fa molt contents presentar-vos-el! Si us el creueu i us il·lusiona com a nosaltres podeu tocar-lo, saludar-lo i, fins i tot, fer-hi alguna fotografia a la seva culera i publicar-la a les xarxes amb l’etiqueta #TEDxPdF. A poc a poc, el TEDx tarragoní va fent soroll i esperem trobar-vos el dia 27 de maig al gran esdeveniment que l’equip està organitzant al Teatre Metropol.

Al web trobareu tota la informació sobre tots els conferenciants que hi participaran enguany i tot allò que fa referència a aquest esdeveniment local i de caire internacional. Encara queden algunes poques entrades. No us adormiu! Si sou fans del TEDx aquesta és la vostra! I si ho fem diferent?