Aquest dijous 18 de juny a partir de les 19.00 tornem en directe i aquest cop per fer una entrevista a la Doctora en Biologia Gemma Marfany per parlar sobre biologia i ètica.

Gemma Marfany és catedràtica de Genètica de la Universitat de Barcelona-UB. Ella és especialista en genètica molecular, diagnòstic genètic i teràpia gènica i li interessa la bioètica. Dirigeix un grup de recerca de la UB i del CIBERER que investiga les bases genètiques i el desenvolupament de teràpies per a la ceguesa hereditària usant cèl·lules i organismes modificats genèticament.
També és co-fundadora de DBGen, una empresa dedicada al diagnòstic genètic de malalties genètiques oculars. Des de petita li agrada la ciència-ficció i creu que els científics haurien d’apropar més la ciència a la societat. A més de dos llibres de divulgació sobre genètica forense i envelliment, té una columna setmanal de divulgació científica a www. elnacional.cat.

De la seva mà podrem reflexionar sobre els límits de la biologia i l’ètica a la vegada que tindrem un espai per parlar sobre mites i realitats de la COVID19. 

Pots enviar les teves preguntes a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #perlesidees o enviant un correu a hola@tedxtarragona.com i li farem arribar a Bei.

Si vols saber com connectar-te dijous és molt fàcil. Pots entrar a la nostra pàgina de Facebook, al canal de Youtube o al nostre perfil a Twitter. Ho podràs seguir per qualsevol d’aquestes plataformes. Aquí tens els enllaços:

Facebook https://www.facebook.com/TEDxTarragona/
Youtube https://www.youtube.com/tedxtarragona
Twitter https://www.twitter.com/TEDxTarragona/

I ja que hi ets, quan participis de la conversa a la xarxa pots fer-ho amb l’etiqueta #perlesidees.