Lolita Bosch

Lolita Bosch

Escriptora i activista

La Lolita Bosch és escriptora i té més de 80 llibres publicats. La seva obra ha estat guardonada amb diversos premis prestigiosos i s’ha vist tant al cinema com al teatre, a més de ser traduïda en diversos idiomes. A banda, imparteix cursos de pensament i creació literaris, i ha parlat de la seva feina i la seva manera de pensar-la a llocs del món de renom com ara Harvard o Columbia University, entre d’altres.

Quan va començar la guerra del narco va impulsar a Mèxic la creació de la comunitat “Nuestra aparente rendición” que uneix activistes, escriptors, científics, psicòlegs, periodistes, víctimes i estudiants per donar suport a les víctimes de la violència a Mèxic i lluitar pel respecte i la pau a Mèxic, on les morts, les desaparicions i les persones desplaçades per culpa de la violència es compten en desenes de milers.

Nuestra Aparente Rendición, però, forma part del Col·lectiu Fu: un espai virtual que obre projectes voluntaris per la pau arreu del món perquè s’autogestionin i que financïa una escola de literatura online. Entenent que la literatura és, essencialment, un pensament de pau.

Ens segueixes?

Les conferències?

Al nostre canal de youtube trobaràs totes les edicions