Tens una idea que val la pena difondre?

Et convidem a l’escenari del TEDxTarragona on t’animem a compartir la teva idea el 18 de maig. Podràs arribar a presentar la teva idea durant tres minuts a tota l’audiència present al Palau de Congressos i també als qui es connectin per streaming.  Has de saber que el Micro Obert és una iniciativa fora del programa oficial i no la considerem una xerrada TEDx, però és una gran oportunitat per exposar la teva idea a una audiència curiosa i innovadora.

Estem buscant idees innovadores i creatives amb impacte real i local. D’entre tots els qui us presenteu triarem 3 idees per ser presentades el dia 18 de maig. Nosaltres ens comprometem a contestar-te en breu i si finalment ets un dels seleccionats t’indicarem les pròximes passes.

Què és una idea que val la pena difondre?

No cal que tinguis l’invent del segle, una complexa teoria o una revolució científica que canviarà el món. Però sí quelcom genuí, autèntic que ens pugui fer modificar la visió del món o l’opinió sobre una determinada idea. Ens agraden les idees ambicioses i globals però amb aplicació local i real, quelcom que pugui impactar a les nostres vides.

No busquem el teu anecdotari de vivències o exemples motivadors a seguir. Volem que ens proposis allò que veritablement t’apassiona i que pot interessar a l’audiència en forma d’idea. Una idea no és una anècdota personal, però una anècdota personal pot servir de vehicle per una gran idea. 

Llegeix bé el tema d’aquesta edició, donarem preferència a les idees que hi encaixin.

Algunes coses que has de saber prèviament:

Si vols presentar la teva idea, has de saber què tindrem en compte:

1. Res de publicitat comercial. No podràs promocionar el teu llibre, producte, servei o empresa.
2. No volem històries de superació ni vivències personals o xerrades motivacionals, no considerarem aquest tipus de propostes.
3. Res de pseudociència. TED i TEDx són plataformes per presentar, entre moltes àreas, avenços rellevants en l’àmbit de la ciència i és important per nosaltres mostrar respecte cap a la comunitat científica. Basa’t en evidències i publicacions acceptades, altrament no podrem presentar la teva idea. Si tens una teoria, demòstra-la o serà rebutjada.
4. Res de política ni religió, no volem polaritzar el debat en bàndols en debats de l’estil “nosaltres” i “ells”. Busquem construir consens i oferir idees fora de l’habitual, no visitar llocs comuns o disputes sense sortida.
5. Hauràs de preparar un vídeo per explicar la teva idea i estar disponible per assaigs previs.
6. El màxim de temps en què tindràs el micròfon seran 3 minuts. Amb això serem inflexibles així que hauràs d’estar ben preparat.
7. L’equip organitzador de TEDxTarragona triarà tres idees per ser presentades a l’escenari el dia 18 de maig. Si la teva no és una de les triades no voldrà dir res, simplement que no encaixa en l’esdeveniment.
8. L’horari concret en que presentaràs se t’indicarà més endavant, però has de tenir disponibilitat durant tot el TEDxTarragona i fer assaigs previs de la teva xerrada el dia anterior.
9. Això no és una TEDxTalk, però és una gran oportunitat per presentar la teva idea!