fbpx

La setena edició del TEDxTarragona ja és aquí i arriba amb tota la intenció de recuperar l’essència de les TED Talks en un espai adient, molt local i, sobretot, amb la intimitat que necessitem per connectar amb tota la nostra comunitat. que ens permeti connectar, de nou, amb la nostra comunitat, en la seva totalitat.
En aquest sentit, hem dissenyat un event de migdia, amb dos blocs de xerrades, continguts, TED Talks i dansa.
De nou un TEDx a Tarragona amb el més pur ambient i esperit que ens mou: difondre idees que valen la pena.

 

Ens veurem el proper 20 de Novembre per la tarda.

Horari

16:00h Apertura de portes
17:00h Inici
18:40h Descans

20:45h Finalització

 

Nota: els horaris de descans i finalització són aproximats i podem patir lleugers canvis.

El tema d’aquesta edició: Miralls

Els miralls són instruments de mirada, objectes en els quals es reprodueixen reflexes del món visible en la seva realitat més formal.

Ens preguntem, però, en quins miralls ens mirem? En quins miralls busquem respostes?

Els miralls poden ser màgics, il•lusionants, distorsionadors…, però també poden ser formes d’educar la nostra mirada.

L’espai és el Teatre Tarragona

El Teatre Tarragona és un espai emblemàtic de la història de la cultura de Tarragona i està situat al bell mig de la Rambla Nova de la nostra ciutat.

Les entrades no estan numerades però sí separades per zones: Platea baixa, Platea Alta i Amfiteatre. Per tant, et suggerim que com més aviat millor reservis la teva entrada.

 

 

Els oradors de Miralls

Liliana Arroyo

Liliana Arroyo

Xarxes Socials

Doctora en Sociologia i investigadora de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE.És experta en transformació digital i impacte social. Ha participat com a membre de l’equip investigador en diversos projectes de diferents àrees de la sociologia, amb l’objectiu comú de comprendre fenòmens socials i canvis importants en l’esfera col·lectiva. Actualment investiga quin impacte social tenen les eines digitals en la manera de fer, de sentir i de relacionar-nos. Escriu en els diaris Ara i El Periódico, entre d’altres, i ha participat en programes de RAC1 i TV3. El seu primer assaig és Tú no eres tu selfi. 9 secretosdigitales que todo el mundo viveperonadiecuenta (Editorial Milenio, 2020). Participa regularment en espais no acadèmics per a la transferència del coneixement.

Magda Piñeyro

Magda Piñeyro

Grassofòbia

Llicènciada en Filosofía i màster en estudis de Gènere i Polítiques d’Igualtat. Especialista en gènere, migracions i diversitat corporal. Activista gorda i feminista, cofundadora de la plataforma “Stop Gordofòbia”. Autora d’ Stop Gordofobia y las panzassubversas (Zambra, 2016), 10 gritos contra la Gordofobia (Vergara, 2019) y de la GuíaBásica sobre Gordofobia. Un pasomáshacia una vida libre de violencia de l’InstitutoCanario de Igualdad (2021), entre d’altres textes.

 

Manel Sanromà

Manel Sanromà

Història i Big Data

Llicenciat en Humanitats, màster en TIC Salut i doctor en Astrofísica. Ha estat professor de Física a la Universitat Politècnica de Catalunya, d’Astrofísica a la Universitat de Barcelona i actualment és Professor de Matemàtica Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili. Fundador de la Xarxa Ciutadana TINET i del domini .CAT. Ha estat membre del Board de Directors de la Internet Society, i actualment és membre de la Unió Astronòmica Internacional i de la Societat Catalana de Matemàtiques. Recentment fou designat Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona.

Oleguer Presas

Oleguer Presas

Esport

Oleguer Presas Renom, ex futbolista professional i economista. Preocupat per la deriva social i ecològica en la que ens trobem i compromès en canviar els sistema capitalista. Intenta canviar el món del futbol. Participa del Futbol Caserna, un projecte de futbol formatiu que intenta incorporar valors positius a la pràctica d’aquest esport

Patrycia Centeno

Patrycia Centeno

Lideratge femení

Llicenciada en Periodisme per la UAB i experta en comunicació política no verbal. Després de coordinar tres edicions de la 080 Barcelona Fashion, es dedica a l’assessoria estètica i lideratge femení per a diferents formacions polítiques, institucions i empreses. Treballa com a docent a la Universitat Blanquerna, a la Universitat Pompeu Fabra i a l’ ICPS.
Ha publicat Política y Moda, la imagen del poder (Península, 2012), Espejo de Marx, ¿la izquierda no puede vestir bien? (Península, 2014) i SinDecir Ni Mu (Destino, 2019). Analitza l’actualitat per a nombrosos mitjans de comunicació.

Sandra Bravo

Sandra Bravo

Poliamor

Periodista, terapeuta i activista no monógama. Dedica gran part del seudia a reflexionar sobre l’amor, els vincles interpersonal, la intimitat, el sexe… Entremig, deixa temps per la pràctica i el treball de camp. Creu que el feminisme i la interdependència són la solució a tots els nostres problemes i que l’autèntica revolució és aprendre a estimar-nos més i millor. Podeu trobar tots els seus pensament al seu projecte www.hablemosdepoliamor.com.

El passat febrer va publicar el seu primer assaig Todo eso que no sé cómo explicarle a mi madre. (Poli)amor, sexo y feminismo.

Fernando de la Rosa

Fernando de la Rosa

Actualment dedica totes les seves energies a crear una nova forma d’aprendre a través de Foxize School . Durant els propers anys assistirem a un autèntic canvi en totes les professions i hem de trobar una forma de millorar les nostres capacitats de forma personalitzada, pràctica i accesible.

Durant molts anys, s’ha dedicat a ajudar a les empreses a transformar-se digitalment, com a consultor independent. La seva experiencia l’han permés identificar què fa créixer un negoci i què no i la sensibilitat per intuir cap a on es dirigeixen els models de negoci del futur.

Amb l’actuació de la Nikhita Winkler

Tarragonako Txalaparta

Nikhita Winkler és ballarina, artista i fundadora del Nikhita Winkler Dance Theatre , un programa educatiu de moviment holístic que reconeix la interconnexió de la vida i l’art.

Un programa que utilitza la dansa com eina d’educació i transformació, ensenyant a nens i adults a ser éssers conscient sen el món en què vivim.

Partner destacat

BBVA

Partners

Col·laboradors

Juan Segovia
mediaframe
Eventalista
Fabroker
Fabroker
Extrapolar

Localització

Teatre Tarragona