Vaig conèixer de l’existència del TED gràcies a aquesta conferència que Ken Robinson va fer el Febrer del 2006 al TED Monterey (Califòrnia) parlant sobre Creativitat.

Quan la vaig veure per primera vegada (he de reconèixer que forma part d’aquelles coses que periòdicament m’agrada tornar a visualitzar) em va deixar aquell regust interior que sense saber explicar massa bé com, notes que t’ha calat i t’ha deixat empremta.

Entre d’altres coses ens explica que la creativitat avui en l’educació dels nostres fills és igual d’important que el llegir o l’escriure. Matar-la ens pot portar a un gran fracàs, ja que el futur és impredictible i hem de tenir uns joves i una societat preparada per poder fer front a aquesta incertesa que cada vegada s’allunya de patrons predeterminats.

És això el que em motiva del TED, el fet de poder trobar-me i accedir a veritables experts en molts casos desconeguts per la immensa majoria, però amb grans històries que m’ajuden a pensar, a reflexionar i lògicament a aprendre.

Compartir avui és un valor, posar a disposició dels altres el talent que un pot tenir sense esperar res a canvi forma part de persones generoses i molt interessants, i son aquestes les que procuro tenir a prop meu. Ho tinc claríssim.

Espero que la gaudiu.

@apamiesr