Aquest passat divendres 16 haguéssim celebrat el sisè TEDxTarragona, un dia que segur hagués sigut extraordinari.

Ara fa tot just un any ens vam aplegar més de 600 persones al Palau Firal i de Congressos de Tarragona per compartir idees que val la pena difondre. Va ser un dia que quedarà per sempre a la nostra memòria amb un matí de Tallers participatius, tot d’activitats i les xerrades TEDx que havíem preparat amb molta cura.

Aquest any no ha pogut ser. La COVID-19 ens ha trastocat els plans, com no, i hem hagut de canviar la data prevista. 
Recorda que aquest any TEDxTarragona se celebrarà el 10 d’octubre de 2020.

Però no volem estar tots aquests mesos lluny de vosaltres, així que hem preparat el projecte “Per les idees“. 

Hem de posar centímetres entre nosaltres, és cert. Però no pas distància! Ara volem estar més a prop de vosaltres que mai, creiem que és el moment d’escurçar distàncies, no de posar-ne més.

Així que durant les pròximes setmanes i mesos ens anirem trobant a la xarxa amb tots vosaltres, amb emissions en directe d’entrevistes, xerrades i molts altres continguts.

Obrim els micròfons!

En la primera emissió de #perlesidees vosaltres sereu els protagonistes.

Tens una idea que vulguis compartir? Una proposta inspiradora? Una espurna que vols llançar al món?
Has descobert aquest confinament un llibre fonamental? Creus que alguna cosa ha de canviar? Estàs imaginant com podem fer un món millor?

La primera emissió de #perlesidees serà doncs un Micro Obert, volem donar-vos l’oportunitat d’expressar-vos en aquest moment d’aïllament i distància. 

Els temes són lliures, però aneu al gra perquè tindreu 1 minut per fer-ho!

El nostre equip d’oradors les revisarà i et convocarà a un assaig previ al que hauràs d’assistir. Busquem idees que tinguin valor la comunitat, recorda que no podràs vendre el teu projecte o difondre pseudociència.

Apunta’t ara i aquí https://cutt.ly/5yEvXyP abans del diumenge 24 de maig a les 23:59, hora límit en la que tancarem les sol·licituds.

Vinga, esperem la teva idea!!!

Foto destacada de Tim Marshall a Unsplash