Preguntes freqüents

Tens alguna pregunta sobre TEDxTarragona? Hem respost a algunes de les preguntes més comuns a continuació. Si us plau, fes un cop d’ull a aquestes respostes per veure si el teu dubte ja ha estat respost i, si no és així, utilitza el formulari de contacte web de més avall per enviar-nos les teves preguntes.

Com puc assistir a TEDxTarragona?

L’assistència a TEDxTarragona està oberta a tothom qui vulgui. Per aconseguir la teva entrada a algun dels nostres esdeveniments visita la nostra web, aquí sempre trobaràs un accés directe des de la pàgina d’inici. Quan les entrades estiguin esgotades o encara no disponibles aquest accés quedarà desactivat.
 
Quant costa TEDxTarragona?
 
Cada esdeveniment té un preu diferent. Consulta la web per més detalls, però és important que coneguis que tots els diners que recollim amb la venda d’entrades es destinen a la producció de l’esdeveniment i cap membre de l’organització, oradors, o artistes cobren per participar al TEDxTarragona.
I de fet necessitem de l’ajut d’empreses i organitzacions col·laboradores per finançat totes les despeses.
 
 
Aquesta edició farà canviar res de TEDxTarragona?
 
Tot el que t’agrada de TEDxTarragona seguirà estan present: converses transformadores, actuacions en viu, xerrades originals a més de gaudir d’una experiència molt especial que només fem una vegada a l’any. 
A més tenim preparada una posada en escena que farà d’aquesta edició una estona molt emocionant i única.
 
Qui parlarà a TEDxTarragona?
 
Bona part del nostre esforç continu està destinat a preparar amb molta cura el contingut de les xerrades a través de persones que tenen idees que val la pena difondre. Oradors, artistes i xerrades TED formen part del programa habitual com no pot ser d’una altra manera. Bona part del contingut es publica prèviament però la sorpresa forma part de qualsevol TEDx. Confia en nosaltres, sabem com crear experiències úniques.
 
Puc registrar la meva parella / amic / company de treball al mateix temps?
 
És clar, només ho has d’indicar en el moment d’adquirir les teves entrades. Tingues en compte que les entrades no són numerades, el que significa que pots seure on vulguis. Per això et recomanem vindre amb puntualitat i així podràs triar.
També és important que indiquis en la inscripció les dades de cada participant així cadascú tindrà la seva pròpia entrada.
 
Puc cancel·lar la meva entrada després d’haver pagat per l’assistència?
 
Si has pagat l’entrada i decideixis no assistir-hi, pots transferir-la a una altra persona, però no podràs demanar un retorn de l’import.
 
Puc transferir el meu inscripció a una altra persona?
 
Si necessites transferir l’entrada a algú altre no hi ha cap problema. Ho pots fer a través de la plataforma de venda d’entrades que utilitzem, Enterticket, i té un cost de gestió de 0’5€.
  
Com puc fer d’orador a TEDxTarragona?
 
Els oradors que participen a TEDxTarragona són convidats per l’organització per exposar les seves idees. Malgrat això sempre estem oberts a rebre propostes.

Recorda que no podràs parlar de la teva empresa, el teu llibre o projecte. Busquem idees genuïnes expressades des de la teva pròpia veu, fugint d’academicismes. Tampoc busquem xerrades de motivació o millora personal, aquestes tenen molts altres espais de difusió. I sempre hauràs de fonamentar la teva idea en dades objectives i acceptades per la comunitat científica.
Si tens una idea per difondre al TEDxTarragona emplena aquest formulari.

Alguna pregunta més?

13 + 11 =

Segueix-nos