fbpx

Premsa

Estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació que necessiteu per el·laborar el vostre contingut sobre TEDxTarragona.

Les imatges oficials que anem publicant estan al nostre compte a Flickr i les podeu utilitzar gratuitament sempre sota llicència Creative Commons Attribution (CC BY).

Podem facilitar-te entrevistes amb els nostres oradors sempre sota el seu consentiment i amb membres de  l’equip organitzador. Per demanar informació, imatges o altres recursos contacta si us plau a gemma@tedxtarragona.com. Gràcies!

 

Sobre TED i TEDx

TED és una organització no lucrativa dedicada a la difusió de les idees, en general en forma de xerrades curtes i alhora molt potents. TED es va iniciar el 1984 com una conferència en què van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la ciència als negocis als problemes globals – en més de 100 idiomes.

Entre els ponents que han participat en els esdeveniments TED figuren alguns dels grans noms del nostre temps. Alguns dels conferenciants TED inclouen Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Monica Lewinsky, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan i Daniel Kahneman.

Els projectes de TED per a la difusió d’idees inclouen TED.com, on nous vídeos de TED Talk es publiquen tots els dies; l’Open Translation Project, que ofereix subtítols i transcripcions interactives, així com les traduccions de milers de voluntaris a tot el món; la iniciativa educativa TED-Ed; el premi anual d’un milió de dòlars TED Prize, que finança individus excepcionals amb un “desig”, o idea per crear un canvi en el món o el programa TED Fellows, que selecciona innovadors de tot el món per amplificar l’impacte dels seus projectes i activitats notables.

TEDx va ser crear amb el mateix esperit de TED “difondre idees que valen la pena” per crear programes de conferències locals. Els esdeveniments TEDx estan organitzats localment de forma independent i voluntària per un equip de persones i permeten gaudir d’una experiència similar a les de les conferències TED arreu del món.

Per qualsevol informació sobre TED podeu contactar amb Melody Serafino .

<a data-flickr-embed="true" data-header="true" href="https://www.flickr.com/photos/tedxtarragona/albums/72157681210205242" title="TEDxTarragona 2017 Espai"><img src="https://farm5.staticflickr.com/4189/34731094856_68c977c017_b.jpg" width="1024" height="683" alt="TEDxTarragona 2017 Espai"></a><script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8"></script>