fbpx

Presenta la teva idea

Hi ha dues formes d’arribar a l’escenari de TEDxTarragona. La primera és que rebis una invitació directa de part nostra per a presentar la teva idea que val la pena. Aquesta és la que utilitzem regularment.

La segona és que presentis la teva idea de forma espontània.

En el moment de llegir aquestes línies és molt probable que ja tinguem definida l’edició anual, treballem amb molts mesos per davant.

A cada edició de TEDxTarragona rebem moltes propostes de xerrada i no totes arriben a l’escenari. Si estàs pensant en presentar la teva idea per al proper TEDxTarragona aquí et donem algunes recomanacions per maximitzar les oportunitats d’èxit.

Com va tot plegat

Cada any convidem uns/es 10 oradors/es aproximadament per a preparar la seva xerrada TEDx, però són molts més els qui es presenten. Això vol dir que descartem força més idees de les que preparem. Si la teva no és una de les triades no necessàriament vol dir que sigui dolenta, sinó que no encaixa en el nostre esdeveniment o edició.

La selecció la fa l’equip organitzador. Revisem totes les propostes que ens arriben i les valorem adequadament. Però ja t’avancem que no dediquem temps a valorar propostes poc pensades, mal documentades o que tinguin idees poc definides.

Preparar i fer una xerrada TEDx és molt satisfactori per a la majoria d’oradors. Participar al TEDxTarragona és un repte important, però també una gran oportunitat personal i professional. Si vols enviar-nos una proposta, fes-ho bé i estigues disposat a comprometre’t amb la preparació.

A TEDxTarragona podem tractar sobre gairebé qualsevol idea i tema. Al nostre escenari hem vist nanorobots, orgasmes literaris, bombers o músics que fan sonar tanques. Així que el tema no és una limitació, ja ho veus.

Bé, alguna limitació si que hi ha. No valorarem cap idea que entri dins aquests temes:

  1. Autoajuda
  2. Xerrades purament motivacionals
  3. Psicologia positiva i optimisme
  4. Pseudociències

Si creus que la teva idea entra en alguna d’aquestes categories, no ens l’enviis. El teu temps és molt valuós i el nostre, també.

Important: malauradament no ens podem comprometre a respondre totes les propostes que rebem o a contactar amb tu una vegada presentada la teva idea. De nou, som voluntaris amb un temps molt escàs. Si la teva idea és una de les seleccionades per ser desenvolupada nosaltres contactarem amb tu. 

Com fer arribar la teva proposta

TEDxTarragona se celebra cada any al mes de maig, això vol dir que uns quants mesos abans ja tenim la llista d’oradors tancada i no és possible incorporar-ne de nous. Tingues això en compte, si us plau.