El passat divendres, 31 de març, vam poder realitzar el primer TEDxTarragonaSalon, un nou format TEDx que aquest 2017 estem impulsant des del TEDxTarragona.

Planificació urbanística: passat, present i futur

En aquesta ocasió vam conversar sobre la importància de la planificació urbanística en les nostres vides i com ens impacta directament en la nostra vida quotidiana. La trentena d’assistents van poder interactuar amb els tres experts que vam convidar per engegar la conversa i debat: els tarragonins Carles Ferré, Urbano Rifaterra i Saül Garreta. De la seva mà vam analitzar el planejament urbanístic vist des del passat, el present i el futur. I és que per saber com som cal mirar enrere i comprendre com hem arribat fins aquí i trobar punts de partida que ens reconciliïn amb allò que som i volem ser.

A l’inici del TEDxTarragonaSalon vam veure la TED Talk de Tom Hulme “What can we learn from shortcuts?” que ens va obrir la ment en relació a com es dissenyen els nostres entorns. Aquesta xerrada, realitzada a TED 2016 i visionada amb subtítols en castellà, va servir de peu pel diàleg i la reflexió en una ubicació magnífica com era la seu de la Delegació a Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Sobre el TEDxTarragonaSalon

Aquestes són unes trobades més íntimes i centrades en un sol tema a diferència del TEDxTarragona que realitzarem el pròxim dia 12 de maig al Palau de Congressos de Tarragona. En aquest cas, a més, l’audiència pot interaccionar amb els oradors i generar així una interessantíssima conversa i debat al voltant del tema a tractar.

Aquest 2017 encara en realitzarem dues edicions més que publicarem properament a la pàgina web i de les que us en donarem molts més detalls ben aviat. Estigueu ben atents!

Mentrestant aquí us compartim algunes de les millors imatges que ens va deixar aquest primer TEDxTarragonaSalon.

TEDxTarragonaSalon : Passat, present i futur del planejament urbanístic