El passat dijous, la Casa Joan Miret va acollir la Première, on cada any reunim a l’equip organitzador, representants de les empreses col·laboradores i persones interessades i involucrades en l’esdeveniment per donar a conèixer les principals novetats de la nova edició. Enguany, tal i com vam anunciar a les de les nostres xarxes socials, la nova ediició del TEDxTarragona se celebrarà el 18 de maig al Palau de Congressos de Tarragona.

Durant la Première vam revelar el lema d’aquest any i sobre el que giraran les vuit xerrades que pujaran a l’escenari el proper mes de maig. “Què trameu?” és la pregunta que serà l’eix vertebrador de la jornada, tal com va explicar el responsable de l’equip organitzador, Agustí Lopez, “aquest any el TEDxTarragona presentarà idees sobre el que som capaços de fer les persones en grup, el que creem quan teixim xarxes humanes i tramem projectes i idees que poden donar com a resultat experiències positives i constructives, però també existeix l’altra cara de la moneda, xarxes que es creen per cometre delictes, actes il·legals”. I va afegir: “sobre tot això reflexionarem en l’edició d’aquest any, les vuit persones oradores ens explicaran què tramen en la xarxa humana de la qual formen part”.

Formaran part del TEDxTarragona d’aquest any:

Genís Roca, expert en com la transformació digital està alterant els entorns personals, professionals i empresarials, és un reconegut especialista en estratègia digital, anàlisi de l’entorn i models de presència.

Núria Soler, mentora en lideratge i organització d’empresa. Coach esportiva i executiva que ens parlarà de les trames que es desenvolupen en equips d’alt rendiment.

Javier Muniain, tarragoní i aliguer. Portador des de fa més de 30 anys de l’emblemàtica Àliga del Seguici de Tarragona que aglutina un inmens recolzament popular.

Jose Luis David Martín, expert en opensource, en el desenvolupament de software de codi obert, és a dir, de col·laboració oberta.

Irene Montiel, criminóloga i doctora en psicologia, experta en ciberdelinqüència i ciberbullying.

Lolita Bosch, escriptora i impulsora d’un campus literari per promoure la pau i combatre les xarxes de narcotràfic a Mèxic.

El cartell es completarà amb altres aportacions que l’equip estem concretant aquests dies i que us anunciarem aviat.

El Palau de Congressos acollirà un any més el TEDxTarragona que començarà a les 4 de la tarda i, a més de les característiques presentacions, el públic assistent es trobarà amb actuacions i activitats que es desvetllaran el mateix dia. Les entrades es posaran a la venda el dia 22 de març a un preu de 20 euros. Com a novetat, els menors de 25 anys i els majors de 65 anys podran gaudir d’un descompte del 50%.

Recordeu que aquest és un projecte sense ànim de lucre on ningú dels qui puja a l’escenari de TEDxTarragona ni els organitzadors cobra per fer-ho, així doncs tots els ingressos de les entrades es destinen a la producció de l’esdeveniment.