fbpx

Al nostre perfil a Flickr ja podeu trobar les millors imatges de l’edició 2016 del TEDxPlaçadelFòrum. Les imatges són de les xerrades però també de la preparació i arribada dels participants així com de la mitja part. Busqueu-vos a les imatges perquè potser us hi trobeu! I no deixeu de compartir les que us agradin més a les xarxes socials.

Hem fet un recull perquè el cert és que en tenim unes 3000, totes elles realitzades per Juan Segovia a qui estem molt agraïts pel seu ajut en tot plegat.

Edició 2016: I si ho fem diferent?

Facilitació gràfica

Els qui vau assistir ja sabeu que durant tota la tarda dues facilitadores gràfiques (Carlotta Cataldi i Delphine Boghos) van anar conceptualitzant les xerrades en forma de dibuix. Aquests dibuixos els vam convertir en llàmines que els participants podien recollir a la sortida com a record d’aquest dia tant especial.

I el cert és que van fer un treball magnífic i tot un repte doncs no és senzill passar de les idees als dibuixos en directe. Així que hem obert un àlbum específic per tal que les pogueu recuperar.

TEDxPlaçadelFòrum 2016 - Facilitació Gràfica