fbpx
Què és TEDxTarragonaSalon?

Els esdeveniments Salon són trobades de tamany mitjà de la comunitat TEDxTarragona que es realitzen diferents cops a l’any. En aquestes trobades fomentem la conversa, el diàleg i el contacte entre tots els assistents.

Els TEDxTarragonaSalon comparteixen les mateixes característiques de la trobada anual: breus, però potents oportunitats de conversa i una major interacció entre els oradors i el públic. I sobretot en un format molt més petit i breu.

Curt i enfocat, cada esdeveniment Salon consisteix en una sessió de 90 minuts. A diferència de la conferència anual TEDxTarragona, els Salons poden tenir un tema singular i més específic. Els Salons amb la seva estructura informal, íntima i maleable, aprofiten l’esperit pràctic i orientat a la comunitat, a la vegada que es gaudeix d’un programa TEDx.

Com que tenen lloc diverses vegades l’any i entre els esdeveniments més grans, creen una cohesió social especial. Els esdeveniments com el TEDxTarragonaSalon funcionen com a font d’alimentació contínua per la comunitat TEDx de Tarragona.

 

Vine i participa!

Discussió

Un element crític de cada saló és l’animat debat, que permet als assistents participar activament en l’esdeveniment.
l

El format

Els esdeveniments tipus Salon van des de la configuració de la trobada fins a esdeveniments mini-estàndard de TEDx, i tot el que hi ha al mig.

El tema

Tenir la capacitat de concentrar-se en un sol tema crea un públic i un ambient centrats.
}

La freqüència

Els salons són esdeveniments recurrents que ofereixen una manera emocionant de mantenir-se compromes amb la comunitat.

TEDxTarragonaSalon

Passat, present i futur del planejament urbanístic

 

31 març 2017

 

Accedeix

Hem d'educar treballadors o persones?

 

9 novembre 2017

 

Accedeix

“Empantallats”: una generació d’addictes a les pantalles digitals?

 

16 març 2018

 

Accedeix