Comencem l’any amb la notícia més esperada i és que per fi podem dur el nom de la nostra ciutat. TEDxPlaçadelFòrum seguirà endavant com a TEDxTarragona. 

L’origen del nom

TED té unes normes força estrictes pel que fa a la concessió de llicències i inicialment no vam poder optar a la denominació de TEDxTarragona. Vam creure en aquell moment que la Plaça del Fòrum és un indret molt especial i amb molt de significat històric per Tarragona.
Recentment però i arran d’haver fet ja dues edicions amb bons resultats i haver participat en un TEDGlobal s’ha obert l’oportunitat de tenir el nom de TEDxTarragona.

Creiem que la denominació TEDxTarragona ens representa realment en el que volem ser i la comunitat amb la que volem connectar. Volem difondre idees que valen la pena per a Tarragona i des de Tarragona.
Idees que siguin capaces de connectar persones i engegar noves inspiracions, projectes i canvis en el nostre entorn.

I en aquest camí seguirem, ara com a TEDxTarragona !!

Novetats 2017

Estem abocats organitzant la nostra tercera edició de la que molt aviat us n’anirem donant més detalls. El que us podem assegurar és que hi estem posant molta il·lusió i feina! 

La vostra col·laboració és fonamental per poder tirar endavant aquest projecte pel que de nou us n’estem molt agraïts. Properarem ens posarem en contacte amb tots vosaltres per donar-vos més detalls sobre el que serà aquesta ja tercera edició.

Fins aviat