Aquest dissabte 22 TED ha programat una jornada molt i molt especial en la que TEDxTarragona estarà present.

Dins el repte TEDx Idea Challenge Showcase des de TED han recollit propostes de xerrades destacades d’arreu del món, centenars de fet. La idea era donar protagonisme a l’enorme esforç que s’ha fet durant els darrers mesos per seguir difonent idees que valen la pena.

Doncs bé, dins les 5 úniques xerrades seleccionades de tot el món (cinc, només cinc) hi ha una xerrada de TEDxTarragona: la xerrada d’Esti Blanco-Elorrieta de la passada edició.

És una gran notícia, més tenint en compte els més de 1.500 events TEDx que hi ha arreu. Sens dubte un reconeixement a la feina feta per Esti en el marc de la seva investigació sobre el bilingüisme.

Des de l’auditori de TED a Nova York, i en directe, Salome Heusel, màxima responsable de TEDx conduirà un event molt especial per primer cop després d’un any ple de restriccions. No només es repassaran aquestes xerrades sinó que hi haurà actuacions en directe, debat i tot l’ambient tant especial que només TED sap crear.

L’event s’emetrà per tot el món en directe a través de les plataformes habituals, les inscripcions i la participació són obertes a tota la comunitat. Aquí trobareu tota la informació oficial que van enviar tot just ahir vespre.

Esperem que sigui un gran i bon punt de partida per anar recuperant tot allò que tant ens agrada fer.

Ens retrobem aviat!!