fbpx

El pròxim dissabte 30 d’abril de març a les 19:00 presentarem el projecte de TEDxTarragona per aquest any i ens agradaria compartir-ho amb tots vosaltres!

De nou volem preparar una trobada molt i molt especial i divertida!! Ho farem al Mercat Central de Tarragona amb la participació de bona part de l’equip de TEDxTarragona, una actuació musical a càrrec de Mireia Remolà i algunes sorpreses.

Hem escollit el Mercat Central perquè és el punt on tot comença per a la ciutat, on podem trobar productes Km0. El TEDxTarragona és un projecte, també, Km0, fet a Tarragona per difondre idees que valen la pena per a Tarragona.

Aquest any, des del TEDx hem creat la campanya “On tot comença” que pretén donar visibilitat a aquestes idees que són, moltes vegades, el punt de partida per a moure el món. Idees que a Tarragona es podran gaudir en directe el pròxim 21 de maig.

 

Perquè una Première?

Creiem que un projecte com aquest s’alimenta de la connexió amb la seva comunitat pel que sereu els primers amb qui ho volem compartir!!
Tota la gent que forma part de TEDxTarragona estarà convocada a participar: oradors, sponsors, partners, organitzadors, voluntaris, traductors, premsa, entitats i audiència.

TEDxTarragona és un projecte sense ànim de lucre que vol difondre idees que valen la pena per Tarragona i des de Tarragona. T’explicarem tot el que hem fet aquests darrers mesos i sobretot què passarà aquest maig… i no serà poc!! Tenim ja el contingut d’aquesta edició preparat i ens morim de ganes d’explicar-t’ho!!

Com anirà?

Intentem ser estrictes amb els horaris, sabem l’esforç que sovint suposa assistir a un esdeveniment, així que anirem per feina. Començarem doncs a les 19.00 h i a les 20.00 h ja haurem acabat.

Cal entrada?

Ras i curt, no. El primer que arriba, el primer que seu.


Ens veiem a la Première del TEDxTarragona 2022 aquest dissabte!