En 24 hores ens retrobarem per gaudir d’un nou TEDxTarragona, però, abans, hi ha algunes informacions que val la pena recordar.

Som-hi!

Tres espais, un sol TEDx

Ep, alerta! Hi ha tres espais i podràs gaudir de tot el contingut en directe. Els oradors i músics estaran presents en els diferents punts que hem preparat i on anirem connectant durant tota la tarda.

Ara per ara, recorda dirigir-te a l’adreça del teu espai.

Més sorpreses, demà.


Mesures de seguretat

Hem adoptat mesures de seguretat importants en la preparació dels diferents espais seguint el protocol recomanat pel PROCICAT.

De manera que a l’accés al recinte et demanarem que et rentis les mans amb gel hidroalcohòlic i duguis la mascareta posada en tot moment.

Igualment et demanarem mantenir la distància de seguretat recomanada d’1,5 metres. Per poder acomplir a aquest punt, hem reduït els aforaments als diferents espais.

Si tens dubtes sobre el compliment de les diferents mesures, et pots adreçar a qualsevol membre de l’organització qui te’n donarà més detalls o indicacions.


Acreditacions

L’edició 2020 arrenca, com ja saps, amb una activitat i començarà puntualment a les 17 h, per la qual cosa et suggerim que vinguis a partir de les 16.30 h. i et puguis acreditar sense cap retard.

A les 18.30 h engegarem el bloc de xerrades i actuacions i no podràs accedir al recinte mentre s’hi estigui fent una xerrada. És important, no només per la concentració de l’orador i l’audiència, sinó per poder fer un enregistrament correcte.

Una vegada més, doncs, et demanem puntualitat.

Llengua de signes

Una de les novetats d’aquest any és que tot el contingut es farà acompanyat de la interpretació de la llengua de signes catalana.

Si la teva opció per seguir les xerrades és la llengua de signes ho pots indicar al moment d’acreditar-te o ens pots enviar un missatge a hola@tedxtarragona.com.