En menys de 24 hores tindrà lloc el TEDxTarragona i més de 400 persones hi participaran. Deixa’ns ara que et recordem les dades més destacades perquè tot vagi el millor possible.

A quina hora comença?

Les portes s’obriran a les 15:00 h. per fer les primeres acreditacions i puntualment a les 16:00 h s’iniciarà el TEDxTarragona. Per tant comptem amb la teva presència a partir de les 15:00 h, al Palau de Congressos de Tarragona.

Et preguem que siguis amb prou antelació per evitar cues a les acreditacions. Si tens previst venir amb el teu vehicle recorda que allà mateix hi ha un aparcament privat on podries deixar-lo.
Planifica la teva arribada amb temps suficient per gaudir al màxim de l’experiència. Això si, a partir de les 15:00 h ja podràs descobrir algunes de les sorpreses que us hem preparat.

Acreditacions

Per acreditar-te recorda portar la teva entrada en suport paper o digital, com et resulti més còmode.

L’entrada serà per l’accés al Palau de Congressos ubicat en les escales principals i les acreditacions es faran en el mostrador d’arribada. Allà trobaràs diferents cues organitzades alfabèticament segons el cognom.
Dirigeix-te doncs al mostrador per recollir la teva acreditació amb la que podràs accedir al recinte.

Ajuda’ns a difondre idees que valen la pena

Idees que val la pena difondre, això és l’essència de TED. I necessitem la teva ajuda per difondre al màxim el nostre TEDx. T’encoratgem a participar de la conversa generada amb l’etiqueta #TEDxTarragona.

Recorda utilitzar-la en aquelles xarxes on és més habitual fer-ho, especialment Twitter, Facebook o Instagram.

#TEDxTarragona

A partir d’aquí, deixem que les idees flueixin !!!
Ens veiem molt aviat