Quan ens vam plantejar com dissenyar aquesta edició de TEDxTarragona teníem només dues idees clares:

Una, la connexió amb les idees.

La primera, que no volíem fer una edició només en línia. Ens encanten les noves tecnologies i procurem innovar cada any en aquest sentit. I de fet, les cinc primeres edicions han sigut emeses en streaming gratuïtament a través de la xarxa.


Malgrat això volíem conservar l’essència d’assistir a un esdeveniment TEDx.
Sabem que reunir-nos per escoltar històries segueix sent un element de connexió transformador com cap altre.

Dues, que la cultura és segura…i necessària.

La segona, que, féssim el que féssim, havíem de preparar uns estrictes protocols de seguretat i no exposar ni els oradors, ni el nostre equip, ni molt menys l’audiència a cap risc sanitari. Aquest és un principi irrenunciable i que tenim molt present.

De manera que amb aquests condicionants hem dissenyat una edició 2020 que mantindrà els elements essencials del TEDxTarragona i, a la vegada, donarà resposta als reptes actuals que es plantegen en qualsevol esdeveniment cultural.

Tres espais, un sol TEDx

Aquest any, en lloc de fer TEDxTarragona des d’un sol auditori tancat amb centenars de persones, hem habilitat tres espais diferents des d’on l’audiència podrà seguir en directe totes les xerrades i actuacions musicals. Tant el que es produirà en cada espai com el que anirà passant en els altres.

D’aquesta manera, hem volgut visualitzar la connexió que ens uneix malgrat la distància física i les precaucions que ens hem d’imposar.

És a dir, els oradors i artistes estan distribuïts en aquests tres espais i anirem connectant amb cadascun d’ells per donar-los pas. Llavors, el públic present veurà una part de les xerrades en el seu espai i les altres, amb connexió en temps real.

A l’hora de comprar l’entrada podreu triar a quin espai voleu anar en funció de les vostres preferències. Cada entrada inclourà una activitat prèvia i l’accés als recintes.

Els espais on serem són el Teatret del Serrallo, el Teatre El Magatzem i el Claustre del Seminari de Tarragona.

I no són tres llocs triats a l’atzar. Són tres espais arrelats profundament a la història de Tarragona, connectant directament amb la tradició pesquera que arrenca, ja, al segle XIII, el moviment cooperativista del segle XX i el llegat romànic a la nostra ciutat. Tres indrets que el pas del temps ens ha deixat a Tarragona i que ens ajuden a conèixer millor la nostra identitat. 

En breu, trobareu a la pàgina web tots els detalls sobre els continguts de cada recinte.

Insistim, cada espai tindrà diferents oradors i anirem connectant de l’un a l’altre per seguir les xerrades.

Tres espais, un sol TEDx.


Horaris

La tarda del dia 10 començarà amb una activitat a les 17 h.

I a partir de les 18.30 h començarà, dins cada espai, el bloc de xerrades i actuacions musicals, i s’allargarà fins aproximadament a les 20.30 h.

Es podrà seguir per la xarxa?

TEDxTarragona igualment, i com sempre hem fet, s’emetrà en temps real gratuïtament a través de la nostra pàgina web. De manera que si prefereixes quedar-te a casa, no només ho entenem, sinó que t’ho posarem molt i molt fàcil.

Les activitats prèvies, això sí, no s’emetran. L’emissió, doncs, començarà a les 18.30 h.

Entrades i aforament

Les entrades les podreu portar en format digital, no cal que les imprimiu.

Donades les circumstàncies, com veieu, hem baixat moltíssim l’aforament habitual, així que us suggerim que, si voleu assistir presencialment, reserveu la vostra entrada ben aviat.

Segur que teniu, encara, moltes més preguntes sobre com serà aquest TEDxTarragona 2020 “Qüestió de temps“. Us convidem a seguir-nos a les xarxes socials on seguirem informant de tots els detalls d’aquesta edició.

Ara, doncs, ja ha arribat el moment de difondre aquelles idees que valen la pena i que siguin elles les que agafin tot el protagonisme.